nechodim na teambuildingy

Príspevok v téme: nechodim na teambuildingy
Tomas42

Ahojte,

chcem sa vas opytat na nazor, nemam rad v praci teambuildindgy, snazim sa vyhnut akejkolvek takejto akcii po praci. Proste ma to s kolegami nebavi, a urcite nechcem s nimi travit viac casu ako 8 nevyhnutnych hodin v praci. Myslite si, ze je to divne? Asi to vyznieva ze som totalny asocial pred ostatnymi kolegami. Ale tak som introvert neznasam taketo skupinove akcie. Chapem, ze 90 percent ludi zboznuje taketo akcie, ale pre mna su ako nocna mora.
Ako mam nabuduce odpinkat sefa, ked ma opat pozve na takuto akciu? Pomaly sa mi uz minaju vyhovorky. Myslite si, ze by som na taketo akcie napriek tomu mal chodit?

0vecka

ja tiez nechodim... akonahle to neni pracovny cas tak seriem na to... a nemam ziadne vyhovorky... proste ked sa ma sef spyta ci chcem ist tak poviem ze dakujem nechcem... ak by sa ma spytal preco tak poviem ze mi stacia kolegovia pocas pracovnej doby.

Cariboo

Prave to socialne vyclenovanie z kolektivu je najhorsie. Ale ked pises ze nemas chut s nimi travit cas, tak ti ich nazory mozu byt ukradnute.
ja na rozdiel od teba nechapem co maju ludia na takychto akciach...

Tomas42

niektore su preplatene, niektore nie su, ale pracujem pre sk firmu v Nemecku, takze kolegovia vedia, ze po veceroch mam free, aj ked chodim po veceroch do fitka a chut ozierat sa koktejlami alebo nemeckym pivom nemam, len potom sa vyclenujem z timu.

Cariboo

Je to aspon preplatene? Ked mas istitu, ze ta nevyhodia, tak tam nechod. povedz, ze mas doma povinnosti s detmi/chorou mamou atd.
Co ta na tom stresuje?