Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo si myslíte?

Príspevok v téme: čo si myslíte?
Sob

Chcela by som vediet váš názor. V škole je 5 dievčat, a stoho dve majú frajera. Zostali sme len mi , ja a moja nk a taká jedna. A v triede sú ešte 5 chalani. Jeden sa stale namna díva , ked sedím v lavici alebo ked proste idem po triede.Ráno ked prídem do triedy tak pozdravím a on mi odzdravý .Niekedy cez prestávku si sadne na miesto učitelky a hrá sa na mobile alebo mi ukazuje fotky svojho psa .A stále sa mi chce dívať do očí.Ked sa rozpráva s kamarátmi tak keždé druhé slovo je nadávka, ale ked je náhodou pri mne tak skoro ani nenadáva. Ked som štrikovala (lebo chcem dat mame šál na vianoce)cez prestávku , tak si sadol za uč stôl a sledoval ma , potom sa ma spýtal ako to robím tak som mu to vysvetlila , a on že či by som mu neuštrikovala niečo a ja som nato že možno. Nadruhý den som si doniesla taký mlinček na pletenie dutiniek . A urobila som taký krátky náramok a on či si ho môže zobrať a ja som povedala že nech si ho zoberie. A on celý štastný že som mu ho dala a odyšiel na chodbu.
A len tak pre info , učím sa na 1-2 ky , nie som moc pekná , ale som obľubená u učiteliek aj v triede . On je tak trochu rebel, učí sa na 1-2-3.

Tak čo si myslíte ?Vopred dakujem za odpovede

Jatt

Iiiii, Vaša štylizácia textu a pravopis nezodpovedajú osobe, ktorá malá obtiaže úspešne ukončiť ročníky na základnej škole.

Vyjadrím sa stručne k téme:

Obsah textu úvodného príspevku, najmä časť, v ktorej je opisaná autorka témy, nekorešponduje s kvalitou písaneho textu a dovolím si pochybovať o dôveryhodnosti tejto témy. Ak sa však nejedná o produkt cirka 50 hodinovej nudy, ktorý - najmä počas nevľúdneho počasia -býva u neplnoletých osôb a osôb študujúcich započatý v piatok v popoludňajších hodinách, môžem autorke poradiť frázou klasika: "Netreba tlačiť na pílu."

Iiiii

Vieš, moja učiteľka povedala v 5. ročníku A a ja som povedal B, potom moja učiteľka povedala 1 a ja som povedal 2 a potom sme sa boli sprchovať a všetci mali takého malého pipíka a ja som mal takého veľkého, tak som sa opýtal otca, že prečo som oveľa, oveľa šikovnejší ako všetci ostatní a otec mi na to povedal: vieš, synak, to je asi preto tak, lebo už máš 16 rokov:-)

a_dr1a

Tak asi ti ucky nadrzaju, lebo za to more gram.chyb, by som ta ja uz daavno nechala prepadnut)) a nie ti davat 1-2
A ano, pacis sa mu, si mu sympaticka