ahojte volám sa laura mám 15rokov
chcem sa vás opýtať či si myslíte že som pekná?
ak nie čo by som mala zmeniť?
Som pekná
Suhlasim s ostanymi, fotku si sem radsej nemala davat. Myslim, ze sama dobre vies ako vyzeras :)
Pravdaze si pekna. Tiez ocenujem pekne zdrave vlasy. Ake to je mat take dlhe vlasiska, nie je to prilis tazke a nezavadzia to vsade?
liiii-tak tak som za...
A ty dievča pozor do čoho ideš! Aby ťa chlap neznás.ilnil. Stretli ste sa?
Si pekna ale picha
Áno, si pekná, ale na tvojom mieste a v tvojom veku by som si na tom svoju budúcnosť nestaval, hoci aj to je možné. Chcel som len povedať, aby si si nenamýšľala, že budeš mať všetko len preto, lebo si pekná. Viac sa zameraj aj na svoje vnútro, aby si nevyznela ako krásna tisícročná váza, ktorá je navonok pekná, ale vnútri prázdna.
Každopádne, sa drž and Good luck.
Vyzeráš na viac. Hej súhlasím(spýtaj sa známych) fotka môže aj veľa zmeniť a pohľad na krásu je rôzny. Ja ako baba neviem povedať či si pekná takto, no veď vieš ako. Ale myslím si, že vyzeráš vpohode. Máš pekné vlasy. :) Ale keď sa to pýtaš, tak sa v tom chceš buď utvrdiť, alebo máš príliš malé sebavedomie. A hlavné je byť vyrovnaný sám so sebou!
Si nádherná
Chcem vedieť názor či si o mne myslia ludia a dnes večer idem ku kamoške
co robis vecer?
Na tvojom mieste by som si tu fotky nedávala. Toľko k tejto téme. Veď sa spýtaj susedov, spolužiačok.. Nemáš ich dostatok či o čo Ti ide?