Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som pekná

faker

to bude fake....niekto sa nudi a troli zdravie.sk respektive ludi nanom....zena ci dieta na obrazku je pekna a keby to je ozaj ona tak to dobre vie....LOCK

grckagrc

Si strasna spata.
Pravdu ti tu este nikto nenapisal, coo?
Ti, co slintaju, si uvedomte, ze ma 15 a ze ste tym padom pedofili. Hlavne, ze sa to uz pretrca na nete ako mala stetka, z ktorej vyrastie velka stetka.
Fake? To uz musi byt aka vazna psychiatricka diagnoza narusenej narcistickej gebule, ktora sem da falosnu fotku a sama si pise komenty, ze je pekna, hoci to vobec nie je ona???

Ale to lesenie by sa mi zislo, niet nad poriadnu trupku.

Messje

Az sa smejem ako ste mohli naletiet
Toto je uz stvrta vymyslena tema a v kazdej naivne reaguju ti isti
Vsimajte si tie nickmena v teme.Vzdy rovnako vymyslene :-D

Jatt

Ak fotogragia priložená v prvom príspevku patrí autorke témy, tak musím povedať, že dievča na spomínanej fotografií patrí k tej sympatickejšej časti osôb nežnejšieho pohlavia.

V každom prípade, krása môže byť "darom", ale aj "zbraňou". Osobne odporúčam tento "dar" využiť v prospech svoj a zároveň v prospech ľudí okolo.

Rozmar

Si pekná, ale to samo osebe nestačí. Veľmi veľa pekných žien skončilo v žumpe, lebo okrem krásy nič iné nemali. Ak máš naozaj iba 15 rokov, máš dosť času na to, aby si tú krásu obohatila aj niečím vzácnejším. Držím palce, aby sa ti to podarilo.