Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo na posilnenie imunity u detí?

Príspevok v téme: Čo na posilnenie imunity u detí?
MikroMat

Ahojte, čo používate na posilnenie imunity u detí? Môj malý, 5 ročný syn je často chorý. Samozrejme, že sme navštívili imunológa, užíval aj niečo na posilnenie imunity, často behá po vonku, nie je ako deti, ktoré iba sedia doma za tabletom, je rád vonku rovnako ako my? Papme veľa ovocia a zeleniny, ale aj tak je často chorý

manuskazv

takže mi bereme sirup echinacinu pre blizsie info v sprave, plus k tomu vivi aloe stavu ktorá zdvojnasobuje ucinok, pri chorobe sa natierame tymianovým kremom, dutiny, hrudnik, chrbat, chodidla, a drobcovi striekam kazde rano sprej eukasol, ktorý krásne uvolni dutiny, nici bakterie, takze drobec si inhaluje celý den na tricku, striekam aj do miestnosti aj ku postielke ked je chorý....to su zakladne veci ktoré doma musíme mať

rancid

Ahoj, ahoj :-)
Odporúčam IMUNOGLUKAN P4H SIRUP. Som celkom spokojná. Kúpiš ho na Pilulka.sk aj s uplatnením zľavy - -odkaz odstránený-

gima

Zmiešajte štavu citrona s medom, nechajte odstáť a potom mu to dajte vypiť. Môže zapíjať čajom.
Podobne môžte upiecť v trube cesnak, cele okvetie, po vychladnutí mu povyberajte tie stručiky a nech to zje.