Ahojte, prosím vás o radu. Som s priateľom necelé tri mesiace... Ide o to, že stále sa pred ním hanbím a nechápem, prečo si vybral mňa. Môj problém je, že ja sa hanbím sama za seba, myslím si, že vôbec nie som pekná a podobne a to je najväčší problém. Kvôli tomu sa aj neradá fotím, lebo si myslím, že každá fotka na ktorej som je najhoršia aká mohla vzniknúť. A on si veľmi želá mať nejaké aj spoločné fotky ale ja mie a nie sa osmeliť. Prosím vás o radu, čo mám robiť... Mnohí sa asi zasmejete nad tým ale snáď sa nájde niekto kto má pochopí, ďakujem
Hanbím sa...
ty si ale tava, mas frajera a nariekas a pochybujes o sebe preco si teba vybral. No preco asi? Lebo sa mu pacis preto! Alebo si z bohatej rodiny a ide po majetku a peniazoch? Potom to druhe ale ak niesi tak je tam laska. Prestan o sebe pochybovat, pacis sa mu, ma ta rad a zacni sa mat konecne rada aj ty. Ak to nieje vypocitavy chu*o ze s tebou chodi len aby nejaku mal pred kamosmi tak s tym prestan.Urobte si par spolocnych peknych fotiek a hotovo.
Netreba sa hanbiť, lebo kto sa hanbí, ten má prázdne gamby (ústa). Si predstav, že by si stála nahá na križovatke s motorkárskou prilbou na hlave?!
Urcite si v jeho ociach ta najkrajsia. Pekne sa usmej a fot sa.
čo ti poradiť dievča. To, čo robíš, je ako pľuť na seba - "vôbec nie som pekná" "nechápem, prečo si vybral mňa". Druhého človeka by si sa neopovážila opľuť, neni to tolerované spoločnosťou a je to považované za nízke, hnusné správanie. Ubližovať ale sebe - tým že sa nemáš rada, považuješ sa za nie dosť dobrú - je rovnako hnusné ako ubližovať druhým. Prestaň s tým.
Prečo by si priateľ nemohol vybrať teba? Si mantavá, visia ti sople z nosa? Si normálna baba, ktorá sa potrebuje naučiť mať rada samu seba. Keď to zvládneš, budeš mať život nielen krajší ale i ľahší. Tiež trochu vďačnosti za to že si zdravá, máš priateľa by nezaškodilo. Urobiť priateľovi radosť a tie spoločné fotky si spraviť neni nič ťažké. Sprav to pre neho, nie preto, že by si bola pekná ale preto, že mu to urobí radosť.
Vieš, sebavedomie ťa nestojí nič, tak proste buď sebavedomá a kašli na názory iných. Môžeš si byť minimálne istá tým, že ohovárať ťa budú tak či onak:-) Mať tak niekedy aspoň polovičné sebavedomie ako majú iní, že? Isto by sme sa mali lepšie:-)