v ktorej vyrobe v tt sa zaraba najviac?

Príspevok v téme: v ktorej vyrobe v tt sa zaraba najviac?
nikola525

ahojte ludkovia viete mi poradit v ktorej vyrobe v TT kraji sa zaraba najviac? Ide mi hlavne o osobne skusenosti pretoze platy na strankach s ponukami prace znesu vela a castokrat su uplne ine ako je zverejnene. uz dlhsiu dobu pracujem 12tky od 6-18 od18-6v jednej nemenovanej firme za 360 v cistom a urcite to chcem zmenit pretoze za ten plat si ani byt neprenajmem sama.. dakujem!

N-ika

skus sachs, boge, faurecia, magna, mecaplast, fremach...
do tych poslednych dvoch teraz hladaju operatorov ;-) a urcite na 100% menej ako 500 v cistom mat nebudes :-)
alebo toto www.profesia.sk
pripadne sa otvara nove nakupne centrum, beru vela predavaciek...

ANGEL-DEMON

ved tam máš vela možností... maš tam peugeot... uz zo 3 roky mi tam robí kamoska a je spokojná,..ja som bola vo voderadoch samsung za 12dni som mala 420€ trošku sme mali nadčasy pred celozavodnou...
ale bezne tam maju 530-580€ , moja kolegyna co som s nou na linke robila že pod 530€ nesla... a práca sa v pohode dá zvládnut nie je náročna,.. kazde 2 hod su prestavky,.. ak by som byvala tam tak tam pracujem... ale ja som nezvladala každu noc sa nevyspať na 3-triednej ubytovni plnej ozratych srbov, spat denne max 2 hodiny to nie je pre mňa teda...

mario01471

Ahoj , to fakt nejako malo zarábaš , ale čím väčšie peniaze tak aj väčšia námaha v magne sa dobre zaraba teraz je to grupo antolin
V TT je vela firiem ale neskúšaj pežot a faureciu to je proste zabiják ...

yxcvbnm

...vyzerá to tak, že ktorá žena chce slušné prachy, tá keby aspoň na opku našetrila, to akože sa dať preoperovať na chlapa :)

Bibabiba

fíha, tak na trnavu zarábaš dosť biedne aj nato ze ťaháš 12stky. Ja pracujem v jednom supermarkete, 12 neťahám a v čistom dostanem cca 375 a to som z PO. Nechci odomna aby som menovala v ktorom... :-) to radšej nie..

nikola525

som priamo z TT aj robim v TT..len uz mi ide na nervy ze roky co robim v tejto firme som sa s platom nikam nepohla...urcite by som chcela aspon 500 v cistom...zato sa pytam ze kde ma zena sancu tolko zarobit..:)

N-ika

ahoj, robis priamo v TT alebo mimo? Pretoze TT kraj je velmi siroky pojem :-) Ale asi to nebude TT, ze? Preoze tu zeny standardne pod 500 cisteho vo vyrobe nemaju :-)