Rozchod - nová žena a ex

Príspevok v téme: Rozchod - nová žena a ex
Martina255

Ahojte, potrebujem radu, či skôr názor nestranných ľudí.
Bola som s priateľom 3 roky. Posledné mesiace nám to až tak nefungovalo, hádali sme sa, nie pre nejaké zásadné veci, skôr pre maličkosti.
Maličké hádky boli aj počas vzťahu, ale... kde nie sú ...
vždy ked som sa nahnevala, som mu v zlosti povedala, že by sme nemali byť spolu ... (nikdy som naozaj nechcela rozchod) ... a on sa "doplazil" za 1-2 dni znova za mnou. Prakticky, mala som v ňom už takú istotu. No jedného dňa sa stalo, že sme sa rozišli, spoločne ... a už nikto za nikým neprišiel. Na konci vzťahu som zistila, že si píše s jednou ženou, pokec, fb a atd... začali spolu chodiť von ... dva mesiace sme neboli v kontakte, potom sme sa stretli (mal u mňa nejaké veci a dohodli sa na stretnutí v kaviarni, aj aby sme si povedali, čo máme nové) ... skončilo sa to sexom. Pýtala som sa aj, či mal niečo s tou ženou, povedal mi, že sa bozkávali ... to by som možno aj ako tak predýchala... na druhý deň mi plakal do telefonu, že mu chýbal a nevie, čo dalej s nami ... že preňho som podstatná ja, nie tá druhá žena a to teraz rieši ... o dva dni na to, že on nevie, čo chce, že nechce vzťah ani s jednou. Týždeň bolo ticho, povedala som mu, že by nemal zavádzať aj mňa a aj tú babu. Obe chceme vzťah a on ho nechce ani s jednou, podľa jeho slov. O týžden to, mi kamarát píše, že ho videl v saune s dotyčnou ... (ex vedel, že tá konkrétna sauna je momentálne mojim jediným miestom, kde sa po rozchode cítim dobre a kľudne a že tam často chodím), dotrepal sa tam teda s tou ženou, známi mi hovorili, že sa tam bozkávali a atd... neviem, či čakal, že tam narazí aj na mňa... ale, boli obaja pripití (každý mal vraj 3-4 pivá), v ten večer som mu písala, že by s nou mohol chodiť aspon niekde inde, ako na toto miesto ... napísal mi, že to je jeho sauna a on mi ju ukázal ... nadával mi do k... že som s každým spala, pričom od rozchodu som nedala ani pusu žiadnemu chlapovi, nie to ešte niečo viac. Nechcela som nič s nikým iným. Chodila som von s kamoškami, ale aj s novými kamarátmi. Naozaj len priateľsky. Potom mi napísal, že dúfam, že sa už nanho nehnevám a že či som v poriadku, znova som týždeň neodpísala... napísala som mu, že mi chýba a atd... znova sme skončili v noci spolu. Na druhý deň som mu písala, že mi chýba, neodpisoval... priznal sa mi, že v jednu noc bol somnou a druhú noc s tou druhou ... v nedelu som sa ho spýtala, či s nou teda spal a nech si premyslí odpoved, ktorú mi povie. Neviem prečo, chcela som to vedieť. Odpovedal mi, že s nou spal. V tej chvíli sa mi to všetko zrútilo. Všetky šance na návrat. Napísala som mu, že aj ked mi napísal pravdu, hnusí sa mi a nemôžem byť už nikdy s ním. Povedal mi, že zdanie často x klame, že s nou nie je šťastný a často sa sám seba pýta, prečo sa s nou vlastne stretáva, že zrejme z vypočítavosti ... že si s nou rozumie, ale nechce žiadny vzťah, lebo to nemá ukončené. Dotyčnej tvrdí, že ide s kamošom na pivo a skončí u mňa... čiže ona nevie pravdu, že spáva s nou aj somnou. Ja by som sa sním nevyspala, keby som vedela už predtým, že s nou spal. No, momentálne sa to snažím ukončiť, pretože mám pocit, že sedí na 2 stoličkách a vyhovuje mu to. Hovorí mi, ako sa trápi a aký je smutný a ako všetkým ubližuje. Dáva nádeje mne... a aj jej. Mne hovorí, že hádam sa raz dáme ešte dokopy ... na inej ex nebol takto závislý ... ale na druhej strane, že sa bojí, že by sme sa znova hádali. Ked som si aj s niekým písala, všetko si o nom zistil a vykrikoval mi to... Zistila som aj, že chodí okolo môjho domu ... že si založil nový účet na fb, aby ma mohol sledovať. Toto nerobí človek, ktorému je ten ex ľahostajný. A najlepšie je na tom to, že s nou zrejme ide na 5 dní na vian. viedeň... somnou tam chodil každé vianoce a len na jeden deň, na otočku kôli nedostatku času.
Ja sa teda pýtam, čo robiť dalej? On môže všetko. Môže si písať, stretávať sa, sexovať s inou, sexovať somnou, namotávať obe ... a ja nemôžem nič a všetko mi vykričí. Strašne mi chýba, mám pocit, ako keby mi niekto zobral kus srdca a neviem, čo mám dalej robiť. Chcela som ho zavolať aj von, aby som mu osobne povedala všetko, je to predsa len iné ako cez mobil. Vie, že ho mám rada a že ho chcem naspať ... ale v poslednej dobe mi spôsobil toľko rán a toľko šokov, že som z toho veľmi smutná.
Neviem, čo robiť dalej, chcela by som ho naspať. Chcela by som naspať chlapa, ktorý si je istý, že chce byť somnou a nehrať to na dve strany ... hnevá ma aj to, že tej "novej" nepovie o tom, že je somnou v kontakte a spáva somnou. Ona si myslí, že to máme ukončené. čo robiť dalej? Vykašlať sa na to, alebo bojovať ... a ak áno, ako? Ignorácia? Nie sme žiadne deti, on má 28 a ja 25. Prečo toto všetko robí? Ako dosiahnuť to, aby sa uvedomil a nezavádzal už ani jednu z nás?
Vdaka za normálne rady ...

Kycera

Sú len tri možnosti : 1. buď triafa vedľa,
2. vyhodnocuje príspevky alebo...
3. alebo je pri zdroji a má informácie, kt. my nemáme.
Kto z nás vie, ktorá z možností je správna??? : D

zasaznova

Autorka temy sa zjavne nudi lebo zase vymyslela temu ako vcera , ze zije s priatelom a on si odskoci do nakupneho centra s dlhonohou blondinou a zase ziada o pomoc a stale vymysly tem a ta ista ip adresa
Ktovie aky pribeh bude zajtra

0vecka

lol ze jeho Sauna :) kasli nanho nedvihaj Telefon ked ste to raz ukoncili tak ste to raz ukoncili a uprimne si neviem predstavit ze toto date niekedy dokopy.. ty histercis ked si vrzne aj ked spolu nechodite a on si zvykol si vrznut s oboma...

co sa tej sauny tyka tak tu by som fakt povedal ze mudrejsi ustupy

Kycera

@Martina, prečo toto robí??? Preto, lebo mu to dovolíš!!! Ak budeš v tom pokračovať, spraví z Teba úplnú HANDRU, s kt. bude strierať tú najväčšiu špinu zo zeme. To chceš??? Naozaj??? To si ani kúsok nevážiš samu seba? Chceš sa za svoju sprostosť dostať na psychiatriu? Ak áno, tak len v tomto vzťahu - nevzťahu pokračuj aj naďalej!

@ Messje, nevieš prečo sa mi vracajú maily, kt. Ti posielam?

Messje

Píšeš ze nie ste ziadne deti...
Ale podla vsetkeho ste. Vykrikovat si koho je sauna?Ste raz rozideni,spavate spolu,on ta nema za nic len sa s tebou hra a ty mu vzdy na to skocis.Povie ti pravdu o tej druhej,druhi ta informuju a tebe to nestačí. Myslis ze ked ti tu kazdy napise ze si naivna a ...prepac,aj hlupa,ze budeš nasledovat rady druhych?Neverim.
Na to by si iz davno prisla sama.Najprv hadky,rozchod,druha baba, urazanie,uzivanie si s inou,sex s oboma...Nestaci?Naco este cakas?