Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

riešiť to alebo sa na to vykašľať?

Príspevok v téme: riešiť to alebo sa na to vykašľať?
mato81

Ahojte rád by som počul názor niekoho iného na vec týkajúcu sa mojej expriateľky s ktorou už vyše roka a pol nie som. Rozišli sme sa kvôli tomu, že začala chodiť na výšku a ako vypadla od rodičov tak sa strašne zmenila (presťahovala sa na privát ku kamarátkam do mesta v ktorom bývam aj ja), začala chodiť pomaly každý večer na diskotéky (z čoho som ja už vyrástol a prestalo ma to ponocovanie a žúrovanie baviť mám 25 ona 22) a aby toho nebolo málo začala fajčiť trávu, sem tam sa mi priznala že si dala extázu a podobný bordel s čím som ja nesúhlasil (športujem, hrám americký futbal a popri externej výške pracujem takže také veci u mňa absolútne nie) a tak celkovo začala byť strašne nezodpovedná odkedy nebýva doma u rodičov preto sme sa aj rozišli a od rozchodu som sa s ňou nevidel (len čo mi jedna naša spoločná kamarátka vravela že pomaly každé 2 mesiace má iného "frajera") No a stretol som ju asi pred týždňom, šiel som s kamarátmi po dlhej dobe na pivo a stretol som ju v bare kde bola s nejakým chalanom, ktorý ju neskôr keď sme odchádzali na parkovisku pred barom vyfackal a kričal na ňu jasné že som sa jej šiel hneď zastať a odprevadil som ju domov, celú cestu plakala... vraj toho chalana videla v ten večer prvý raz a keby sa nestalo to čo sa stalo už by si ho isto aj domov dovliekla.... A mne z toho celého ostalo nechutne ale bolo mi jej aj hrozne ľúto čo sa to z nej po tom rozchode stalo pretože nebývala takáto a neviem či to nejak ďalej riešiť alebo sa na to celé vykašľať a ísť si po svojom, nikdy predtým som v takejto situácií nebol čo si vy myslíte?

kktkkt

Jeb sa na ňu, poznám to :D na babu tlačili doma ako na pílu, potom išla na VŠ a si to kompenzuje :) je to kurva, ser na to moja dobrá rada