Neviete o nejakom praktickom a zároveň pohľadnom kočiariku pre dievčatko ? Potrebujeme hlavne priestranú vaničku nakoľko malú budeme babušiť. Potom by som rada veľké nafukovacie kolesá na sneh a na prechádzky do lesa. A hlavne aby bol pekný a vošiel do výťahu :D
Kočiarik pre dievčatko na zimu
Veľmi pekné, praktické a pohodlné kočíky nájdeš na bambino.sk
Ceny sú priateľné a so zľavou je to super:
-odkaz odstránený-
Ale tie kociky maju fakt krasne. Velmi sa mi paci ked kociar vyzera tak honosne proste ako kociar pre babiku. Ja som si vybrala ten zlto biely dada paradiso MAX. Ta cena tiez nieje zla a aj nahradny kocik zavazil
Ked si otvorite ich stranku tak uvidite ako riesia reklamacny stav a aj to ze maju sluzbu nahradny kocik teda ked vas budu reklamovat tak dostanete nahradny na uzivanie a toto robi malokto. Myslím že je to seriozna spolocnost inak by nemohli poskytovat sluzby na takej urovni ako sa uvadza...
Poznáte tohto predajcu? Radšej by som kamennú predajňu než eshop. Predsa len denodenným používaním sa môže niečo pokaziť a potom čo so servisom..
Poznáte tohto predajcu? Radšej by som kamennú predajňu než eshop. Predsa len denodenným používaním sa môže niečo pokaziť a potom čo so servisom..
tradične vyzerajúci kočiarik s trendy prevedením - baby-merci.sk