Aké lieky proti stresu

Príspevok v téme: Aké lieky proti stresu
Feri06

Zdravim vás , už sú to asi 4 roky čo mám problémy s črevom a žalúdkom , absolvoval som všetky vysetrenia čo sa týka gastro , ďalej som bol na štítnu, sono , magnetická , na rôzne alergie / potravinové intolerancie , u zubára, homeopatiká ,u liečiteľa , skúšal som rôzne diéty a nič mi nepomáha , naposledy som bol u psychologicky a ona si myslí že by som to mohol mať zo stresov , a preto by som chcel vyskúšať neake tabletky ktoré by mi možno pomohli zbaviť sa stresu , viete mi neake odporučiť(nenavykove) ktoré by som aspon skúsil na nejaký mesiac , aby som si bol istý či môj problém spočíva v strese. (Proti stresové metódy ako joga,plavanie,prechadzky v prírode atď som už skúšal )

feri06

knihu som objednal, som zvedavý čo to bude zač.
Dýchanie som skúšal, prácu som zmenil tiež, vyžívové doplnky tiež som skúšal,rôzne čaje,diéty, životný štýl atd. proste všetko a nič mi fakt nepomáha, za tie štyri roky ma to stálo veľa usilia,nervov a hlavne velľa peňazí, lieky proti stresu sú moja posledná možnosť čo by mi teoreticky mohli pomocť, preto sa pýtam aké by mohli pomocť.
a ty máš skúsenosti s tými stressease?

ANGEL-DEMON

treba odstraniť príčinu a nie riešiť a zakrývať príznaky...
odstraň zo svojho života to, čo ťa stresuje,.. napr. ak maš stresujucu prácu ktorá ta nebaví- zmeň ju...
no a čo sa týka žaludka ten je dosť háklivý aj na stravovanie teda hlavne... či ješ tak ako máš... ranajky, obed, večera... žiadne ťažké jedlá..atd...

pilulka

Veľmi dobrý eshop pilulka.sk Veľa liekov odtiaľ už mojej rodine pomohlo. Nájdeš tam niečo aj na stres. Navyše s týmto máš k tomu ešte zľavu.
www.zlavove-kody.sk

RadaNadZlato

Ahoj
Tu ti asi nikto neporadí učinné tabletky proti stresu. Vieš prečo ? Pretože také neexistujú..Jediný kto môže s tým stresom niečo urobiť si ty sám. Prečítaj si knihu od Josepha Murphyho - Moc podvědomí a zaručujem ti, že ak si nájdeš čas na prečítanie a začneš sa tým riadiť, tak ti ta knížka veľmi pomôže.
Stres neexistuje to iba ty si ho vytváraš, pretože si plný negativity a strachu.