mešká menštruácia..čo s tým?

Príspevok v téme: mešká menštruácia..čo s tým?
Tricii

Dobrý deň, už piaty deň mi mešká menštruácia a doteraz som ju mala stále na presno. Posledná menštruácia bola 9.10-15.10 a nie je tu žiadna možnosť, že by som bola tehotná, lebo s priateľom som celý október nebola. Čo robiť aby sa dostavila menštruácia lebo som z toho dosť na nervy a aká je príčina meškania?

snowflake

každý to má inak... ja napriklad tiež nemám také stavy "nerváčenie" ako niektoré ženy, ani pred ani počas ... :-)

Tricii

snowflake teraz....a cyklus mi vychádza 25 až 27 tak ja neviem....už nemám chuť na sladké ale celý víkend som vyjedala čokoládu a čipsy a náladová som veľmi nebola

snowflake

24 den od poslednej... a cyklus mas aky ? 21 ci 28 ci ako sa to hovori... no este pockaj 4 dni, či sa nedostaví...
to nemas ziadne PMS...? chut na sladke, citlivost prs, naladovost... nič?

gabriela1957

Kludne može meškať aj dva týždne , neboj sa , možno si mala nejaké stresy , veľa učenia , nejaké cestovanie , zmena prostredia , neviem , može to byť hoci-čo. Ak nedostaneš po dvoch týždňoch tak už choď k lekárovi.

Tricii

gabriela1957 ja stále nejako dúfam, že príde lebo už týždeň mám stále tie isté príznaky ako keď mi má prísť čiže ma bolí v podbrušku a vyhadzujú sa mi vyrážky na tvári

gabriela1957

Mala by si ísť ku gynekológovi a uvidíš čo ti povie , možno ti pichne injekciu , ktorá vyvolá menštruáciu . Niekedy može meškať aj dlhšie , záleží to od mnohých faktorov.