dobrak/vztahy/depresia/smrt

Príspevok v téme: dobrak/vztahy/depresia/smrt
Endor

Dobry den,
Mam jeden problem, ktory mi komplikuje zivot. Neviem najst tu "pravu". Problem bude pravdepodobne v tom, ze nedokazem zbalit dievca, a nedokazem ani ukazat dievcatu zaujem. Respektive ukazujem zaujem tym, ze sa k nej spravam velmi pozorne, velmi milo, charakterne. Uz takych dievcat bolo dost, ale ani jednu to nijak neoslovilo, ani jednej som sa nestal simpatickym. Vsak nikdy nijakym inym sposobom priazen nevyjadrujem. Ako napriklad chytanie ruk, flirtovanie,, neviem flirtovat, neviem hadzat dvojzmyselne vety, a asi pri zenach vyzeram ako totalny asexual, pricom opak je pravdou. Dokonca s jednou som sa spoznal priamo pod zamienkov, ci sa nestane kamoskou s vyhodami, a suhlasila. A dokonca ani prinej som nic viac nedosiahol, ako len kamaratstvo, dokonca myslim ze prvy tizden bola zamilovana, mozno ma potom aj zacala mat rada, ale s nou vztah nemozem mat, ma dieta, a je 8 rokov starsia, slobodna mama. Mam 25 a v zivote som nemal normalny vztah. O jednu som bojoval 3 roky, velmi uzastne dievca, vzdy som sa jej charakterovo velmi pacil, no nikdy ma nezacala chciet, ale ani za celu dobu nepovedala, ze ja sa jej priatelom nikdy nestanem,, dal som jej cas,, potom sa po 3 rokoch rozhodla, ze uz staci, ze to nema zmysel, nechala ma ist. Pritom v praktickom zivote niesom neschopny, mam uz dost penazi na vlastny dom, atd. Mam kamosov, mam konicky, ktorym sa venujem. Ale tie vztahy ma strasne nicia a trapia cely zivot, a stale nieje ani naznak, zeby sa mi to malo zlepsit. Som v nich naozaj strasne zufali. Niektorym dievcatam som to najavo dal, inym nie, a vzdy som dopadol rovnako. Myslim, ze to bude tym, ze neprejavujem sexualnu tuzbu, co je zas v rozpore s normalnymi babami. Vzdy som chcel mat len jednu zenu. Niesom model, ale par dievcat mi uz povedalo, ze som fesak... a ine, ze som skaredy, cize som asi priemer, normalny vo vzhlade.
Tak co si o tom myslite? Je to len kratky opis mojho komplikovaneho zivota tykajuci sa "vztahov". Som absolutne bezradny, a prosim, beriem tento problem naozaj velmi vazne. Casto upadam kvoli nemu do silnych depresii, kde vobec nevylucujem smrt.
Dakujem za reakcie.

tarapaca

Z teba sala taka ufnukanost, nestastie, a to tie dievcata odradza, to nikoho nebavi pozorovat ani pocuvat pokial ho chces zbalit. Musis sa inac nastavit a pride to samo ako ti tu pisu.

h8

......a ako tak citam, ma zarazila az tato veta
,, ....ale snou vztah nemozem mat, je o 8 rokov starsia a ma dieta.... ,,
dpc, kebyze nepoznam mladych chlapov, chalanov, co maju funkcne vztahy, a tie zeny su aj starsie ako 33, tiez su tam deti, niekde nie...
kto hlada lasku a vztah, ten nebude vidiet problemy tam kde niesu a brat roky hore dole ako prekazku! Ty len nevies co chces, si zivotom znudeny a neskutocne prebieravy....

Endor

Matyo, dakujem za stranku, celkom zaujimava, dokonca som tam nasiel presne to moje vsimave pozorne spravanie, a oznacene za chybu. Lenze cele je to skor dobry navod, ako sa stat suknickarom, a bezcitnym voci zenam celkovo, aj voci vsetkym konkretnym jednotlivo. Toto nieje akurat to, s cim sa chcem stotoznim, kym sa chcem stat. Myslim ze muzi, co sa riadia tamtymi pravidlami, sa naozaj stanu len suknickarmi, a tak si aj najdu vztah, ale za istu cenu.

Gabriela, co je dolezitejsie ako vztah s tym pravym clovekom, ktory s tebou navzdy bude, navzdy pomahat, zdielat atd atd atd.? Ja viem co je to mat rakovinu, ja ju nemam, ale uz mi na nu jeden kamos zomrel, a dalsi kamos na nieco ine, uz mi zomrelo niekolko blizkych ludi, a pri kazdom sa mi len utvrdzuje podstata zakladnych hodnot. Niesu dolezite peniaze, nic materialne, ani zdravie nieje dolezite, ci zivot, pokial nieje clovek stastny. Zdravie je skor na druhom mieste. Zivot si vazim, ale clovek by sa v nom nemal az tolko psychicky trapit.
Spominas krestanske mladeznicke stretnutia. Sice som krestan, ale uz niesom velmi veriaci. Myslis ze je to vhodne miesto aj premna? A kde teda su? Su napisane na internete?

Snowflake, sice si to trochu zvelicila, ale presne to som ja, uz z mnou popisanych dovodov. Nemozem za to, takto to vyslo, kebyze ta prva to nakoniec somnou skusila, dala sancu, uplne vsetko by bolo inak. Pracu mam, nikdy som s nou problem nemal, dom,byt este nie, ale mam uz nato dost penazi. Nechcem uz staviat, kupovat, pretoze neviem kde. Netaha ma to na ziadne konkretne miesto. Nemusi to byt ani na Slovensku. Dost cestujem... zalubam sa venujem, lenze su to len zalubi. A ze to pride samo, ked to najmenej cakam, dobre sa to hovori, este lepsie pocuva, ale to akor plati pre zeny, k nam muzom ziadna zena sama nepride. Neda sa mi v klude cakat. Neviem, nejak sa to cele nastavuje proti mne. Taky ako ja v tejto spolocnosti uz skoro nemaju ziadne miesto.

snowflake

a čo tak si stavať šťastie na inych veciach... nepíšeš či máš prácu, vlastný byt či dom, venuj sa sebe, pracuj na sebe, venuj sa zalubam...
vieš ja to kazdemu hovorim že "ubohosť" z človeka vyžaruje...
a ked to z teba vyzaruje ziadna ta nebude chciet... proste príliš tlačíš na pilu,..chces silou mocou nejaku,... tadial teda cesta nevedie...
v živote platí že všetko príde vtedy ked to má prist... kazdy jeden clovek nasiel svoju druhu polovicku vtedy ked ju najmenej cakal....
proste nechodi po ulici s tym ze na kazdu zenu co ide oproti sa pozerás ako na potencionalnu frajerku, je to ubohe...

gabriela1957

Ešte si nič nestratil , si ešte mladý. Na svete nie je s niekym vzťah to naj doležitejšie , sú aj doležitejšie veci. Určite po tom túžiš , ako každý mladý muž , ale skús sa zamerať na niečo iné , čo ťa zaujíma a uvidíš príde to samo . Nehovor o smrti , nevieš si ani predstaviť , čo to znamená rakovina , cukrovka , slepota atď. Váž si svoj život . Začni navštevovať kresťanské mládežnícke stretnutia , ak nevieš kde , tak ti poradím . Tam by si určite našiel tú pravú.