Dobrý deň, chcem sa poradiť, informovať. Môj otec zmenil po dvadsiatich rokoch prácu, zameranie. Pracoval v stavebníctve, práca ho bavila no mám pocit že uňho došlo k pracovného vyhoreniu, potreboval zmenu, možno novú inšpiráciu. Skúsil kandidovať ako starosta/primátor. Vyšlo mu to. S nadšením si pamätám ako rozprával o zmenách mal kopec nápadov, bolo vidno, že dostal opäť chuť do niečoho nového. Teraz po určitej dobe mám oňho ale veľký strach. Chlap ktorý ma večne vítal s úsmevom, podporoval ma a dá sa povedať mal aj pozitívne myslenie je iný človek. Môj otec spí 3-4 hodiny denne aj to sa ešte niekoľkokrát zobudí počas noci, v tvári je strhaný zostarol, ked má ísť do práce ide tam zo strachom kto sa zase bude sťažovať aké blbosti treba riešiť, ľudia mu nedajú dýchať otravujú ho mimo úradných hodín, najhoršie je na tom že ostalo veľa dlhov po jeho predchodcovi a nevyriešených súdnych sporov ktoré rieši teraz on, preto sa nemôže venovať veciam ktorým chcel a samozrejme peňazí je málo. Chcem mu navrhnúť stretnutie so psychologom no bojím sa, že ma odstaví či si myslím že je psychicky chorý, nechcem aby sa urazil ale trpí tým on a aj celá rodina. Za odpovede vopred dakujem