Sú vaši partneri v kontakte s EX? Ako ste to prijali a ako ste reagovali alebo keď by váš partner bol v kontakte s ex prijali by ste to vôbec? Akceptujete kontak s ex? Mňa zaujíma váš názor ďakujem
Otázka hlavne pre ženy
zalezi na ludoch. ja som v kontakte najma s jednym byvalym, s ktorym sa navzajom berieme ako blizki kamarati, respektujeme nase nove zivoty, ani jednemu nenapadne robit si na toho druheho akekolvek naroky alebo cakat nejaku starostlivost ci miesanie sa do kazdodenneho zivota. to uz skoncilo s tym, ako skoncil vztah. moj partner v kontakte s byvalymi nie je. ked sme spolu zacali, tak slusne a jednoznacne jednej dal najavo, ze uz s nou ziadne spolocne aktivity rozvijat nechce a ona to akceptovala bez problemov. ako vravim, ak maju vsetci zucastneni urcitu uroven, netreba robit ziadne dramaticke useknutia, staci vediet, ako sa k druhym slusne spravat.
ak by nejaka byvala vyzadovala starostlivost od mojho partnera, to by nefungovalo, taky vztah by som ja neakceptovala.
Dost ma to s.rie, ze moj manzel je v kontakte s mojim ex...
Tak chvala bohu deti nie oni boli iba spolu neboli zosobàšenì ale aj tak ona ho volala iba kvôli hlúpostiam pretože ona sama bola na všetko neschopná raz volala večer o 22 h či majú v lekárni tehotenský test pretože jej kamoška to potrebuje a on musel do tej lekárne zavolať pretože ona bola neschopná total
Ak máte s ex aj deti , tak je normálny občasný kontakt.
Podla toho v akom kontakte by boli ale skor nie ako ano, ja tiez nie som s ex v kontakte, naco
netreba z toho robiť vedu podľa mňa
snowflake saq to zverejni na Facebooku... :-D
Brunetka ano súhlasím s tebou a aj ja som toho istého názoru. Ja som bola tiež kedysi s ex v kontakte ale po pár dňoch prerušila navždy načo mať s ním kontakt? A ja mala pocit že sa mi vtierala do vzťahu ale odkedy jej som dala je trochu tichšie ale tuším ma ešte nie celkom pochopila
Nie nie sú a ani by som nedovolila aby boli. Načo to je? proste keď sa rozhodli že budú rozídený tak sa už nemusia naďalej stretávať, no nie?
Ale keď on je so mňou vo vzťahu už 6r tak čo či načo sem ešte jeho ex? Ja tiež som neni v kontakte so svojím ex a ja si myslím že keď sme vo vzťahu a zasnùbenì tak jeho ex tu v tomto vzťahu nemá čo hľadať. Ja to neviem a ani neakceptujem jemu som to povedala a jej som to tiež dala najavo aby sa vzdialila. Sice už nie sú v rakom kontakte ako na začiatku vzedy si písali a volali skoro každý deň a to bolo pre mňa moc teraz už len ona napíše môjmu tak raz za 3m ale aj tak