Ako sa zbaviť alergénov uviaznutých v nose? Pomôžu spreje s morskou vodou

Táto diskusia patrí k článku: Ako sa zbaviť alergénov uviaznutých v nose? Pomôžu spreje s morskou vodou
Ako sa zbaviť alergénov uviaznutých v nose? Pomôžu spreje s morskou vodou

Neustále kýchanie a tvorba hlienu trápi v tomto období väčšinu alergikov. Je to spôsobené predovšetkým vysokým výskytom peľu a roztočov v ovzduší. Na trhu existuje veľa produktov, ktoré majú týmto neželaným následkom alergie zabrániť, avšak na úkor iných pridružených nepríjemnosti. My vám prinášame šetrné a nenávykové riešenie.

Renata38

Tiež celý rok šetríme, aby sme mohli ísť aspoň na týždeň k moru. V zime využívame soľnú jaskyňu, tá je tiež super ako prevencia pred infekciami

ANGEL-DEMON

len keby ten pobyt pri mori tí alergologovia zaplatili.... nie kazdy na to má... ja tiez ked som sa prvyraz v zivote dostala k moru pred 10 rokmi na strednej som mala 17, tyzden mi nic nebolo ked som tam bola, nepotrebovala som vreckovku... planujem si nasetrit peniaze a niekam by som chcela ist zit k moru, lebo ta klima mi vyhovuje... neznasam zmeny rocnych období,..chcem ist niekam kde je cely rok teplo...

Sona79

Morskú vodu na hygienu nosa používame celá rodina ale keď som sa stala maminou začala som sa o túto tému viac zaujímať, pretože deti trpeli častými nádchami. A s morskou vodou Physiomer máme výborné skúsenosti už od miminkovského veku. Nie nadarmo posielajú lekári alergikov k moru :-)