Ahojte,pred dvoma týždňami som si v okolí rozkroku objavila na slabine uzlinu,ktorá ma na dotyk veľmi bolí,pri pohybe musím dávať pozor a musím chodiť mierne zohnutá lebo keď sa narovnám,dosť to bolí.Nie som veľmi športovo založená,takže to nemôže byť spôsobené pohybom.Pijem rôzne čaje na imunitu a zápali v tele,dokonca si to natieram tymiánovou masťou a octanovou masťou,večer jem paralén a ibalgin,podľa toho ako veľmi ma to bolí,no do nekonečna sa predsa nechcem napchávať liekmi.Bolí ma to dokonca aj pri slepom čreve.Neviem čo s tým, niektorí hovoria, že je to blbosť a mám to nechať tak,druhí radia lekára.Tak neviem, mama s ocom chcú isť k lekárovi ale..v škole to mám prísne a aj to mi robí probém,že sa bojím, že ma v škole budú profáci karhať, že som chýbala....Prosím o radu,či je to vážnejšie a treba to riešiť alebo kašľať nato a čakať.
POMOC PROSÍM! Ďakujem za každú radu!
Ďakujem Vám krásne za rady,veľmi ste mi pomohli, nevedela som sa odvážiť veľmi či to riešiť s doktorom,mám aj strach čo mi povedia no na druhej strane to nesmiem nechať tak.. Ďakujem
ráno mozes isť k svojej lekárke a od lekárky mozes ist rovno do skoly... problem??? a donesies pečiatku do skoly ze si bola u Dr.
alebo naopak zo skoly k lekárke.. napr. o 11 by si odisla a rovnko k Dr.
Hneď ráno n a k l u š e š k LEKÁROVI!!! Začneš poslúchať rodičov, prestaneš HLTAŤ tabletky a natierať si mastičky!!!
V pravidlach dis fora je napisane ze temu mame zadat co najblizsiu tomu o com sa v tej teme pise... Prosim pomoc! Dakujem za kazdu radu! To je o slipoch alebo o com?
Ked ta to boli az k slepemu crevu, nie je to prietrz? Aj v tomto mieste sa moze vyskytnut, vygoogli si femoralna prietrz...
V kazdom pripade, co najskor lekarovi, aby neboo neskoro...
PS-ak je to uzlina, tak bolestivost signalizuje infekciu, takze lekarovi sa nevyhnes a masticky ti zial nepomozu...