Aka vonavka/parfum pre teenagera ?

dagmar12

Mali sme to podobne, ze sa syn moc o seba v puberte nezaujimal, no neboj, velmi rychlo to preslo, teraz ma vonaviek a parfemov viac nez ja a manzel dokopy :-D ale ciastocne mu pomaham aj ja, ze mu casto nejaku kupim sama ;-)

ViktorkaVix

David Beckham - signature for him, velmi jemna vona, trvacna, zenam sa velmi paci. A je cenovo dostupna, kupite ju teraz aj pod 10 eur na eshopoch. Ma aj velmi dobre hodnotenia. :)

zuzkakovac

Baby tiez nieco zhanam pre mladeho, ma 15 rokov, no je skor taky ze sa nechce vonavkovat ani si nic na seba davat. Len si myslim ze uz by mohol trosku zacat ;) tak nieco nenasilne, jemne

silvija

paco rabane invictus alebo aj spomínaný one milion. prípadne ysl L’homme, alebo aj aqua di gio od armaniho je príjemne svieža. aj keď, možno by si syn ešte nejaký ten rok dva na parfumy mohol podľa mňa počkať či? :) a ak náhodou, už som tu na fóre o tom debatovala, ja som spokojná s alternatívnymi parfumami , každému vyhovuje niečo iné, ale ak náhodou, tieto sú kvalitné, mám vyskúšané a možno tam budú mať aj spomínané pánske parfémy : -odkaz odstránený-