Lámavé nechty - už som zúfalá

Príspevok v téme: Lámavé nechty - už som zúfalá
nechticek

Ahojte. Mam hrozne lamave a stiepiace sa nechty. Vyskusala som uz snad vsetko, vsetky mozne vyzivove doplnky na nechty z lekarne, oleje, olejceky, kremiky, rady starych materi.... nepomaha mi nic. Mali ste niekto podobny problem? Zabralo vam nieco? Moje nechty vyzeraju hrozne :-( . A to maju byt ozdobou zeny. Dakujem.

Fraw

skus collalloc, ja som ho skombinovala s aragánovým olejom a krásne im to pomohlo vyživovala som ich intenzívne zvnútra aj zvonku a do mesiaca je určite vidieť zlepšenie

Sabinka 852

Ahoj. Ja som s tým mala tiež problémy pokiaľ som nezačala užívať zinok. Zinok je najlepšia vec, ktorú môžeš svojmu telu zadovážiť. Taktiež som si zadovážila lak na nechyt z Avonu na štiepajúce sa nechty ( je taký modrý) a je vážne vynikajúci. Ak nemáš pri sebe avon lady pozri sa na notino.sk ( starý parfums.sk). Mám pre teba aj zľavu na nákup, aby si ušetrila pár euráčov :) www.zlavove-kody.sk

mate59

Mne na makké,lámavé a štiepiace sa nechty pomohol olej z tekvicových jadier.Kúpiš ho v Lidli,Kauflande,výrobca je niekde zo Štajermarska v rakúsku,stojí asi 4 eurá.Zjem denne kávovú lyžičku napr. v tekvicovej polievke,šaláty z neho majú dobrú chuť,len je veľmi tmavozelený.Alebo si doň nammočím pečivo ako do olivového.Výrazné zlepšenie bolo asi po mesiaci.

ANGEL-DEMON

klasický zinok berieš pravidelne...? ja kupujem 100tbl, podla akcie bud dr max alebo v ekolekarni od med pharmy...