Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ASK kolena všetko okolo zakroku

Príspevok v téme: ASK kolena všetko okolo zakroku
olynth

Dobry, idem na ask kolena 21.11. chcem sa spytat ak niekto z vas bol na tomto zakroku, popiste mi co najpodrobnejsie co ste predtym potrebovali vybavit, co bolo sucastou predoperacnehop vysetrenia, kde vsade vas lekar predtym poslal. Potrebujem to vediet koli praci ako si mam zadelit zastup na dni pred operaciou.
Dalej ma zaujima ci ste v nemocnici mali kratasy, koli kolenu,alebo je lepsie si zobrat dlhe nohavice.
Co ste este potrebovali so sebou, pripadne co vam tam chybalo a bolo by fajn keby ste tam mali.
Este ma zaujima, kedze nosim rifle, ci sa v nich dostanem domov, alebo ich vobec nenarvem na operovanu nohu a mam si radsej dat nieco sirsie, napr teplaky? Dakujem za kazdu dobru prakticku radu

Joleen

Ja som mala ASK ale bedrového klbu nie kolena. Mňa prv poslali na mrt aby videli co tam je potom som dostala termin na op. Ja som bola prvy den v nemocničnej košeli a na druhy den ked vybrali katetre tak teplàki. Rifle neber zu sebou bude uzke ja som rifle dobre 3 m nemohla nosit. Brala som zo sebou len teplakovu supravu, spodne pradlo, teple ponozky a hygienicke potreby na 3 d ma pustili domov