Chodiť so mnou nechce ale žiarli na mňa, alebo čo to je?

Príspevok v téme: Chodiť so mnou nechce ale žiarli na mňa, alebo čo to je?
Ninas

Poznáme sa už nejaký ten rok, zpoznala som ho v partii kde sa stretávame vrámci dobrovoľníctva voči prírode. Nebudem bližšie špecifikovať. Je skoro môj rovesník. Je ženatý, pekný, príťažlivý, mužný proste muž o ktorého ženy stoja aj keď je ženáč. Mne sa tiež páči od začiatku,ale keď som po čase zistila že nič bližšie nechce aj keď z jeho strany nejaký náznaky sú no nič viac preto nerobí, žiadne pozvania, žiadne fyzické kontaktovanie okrem priateľského objatia okolo pliec a občasného kamartáského štuchnutia a ešte je aj ženytý tak som dala ruky od neho preč a beriem ho ako jedného z nepodarených pokusov o vzťah. Nevadilo mi že je ženytý, už som mala raz taký vzťah takže tam by problém nebol. A pokojne si tu do mňa kopnite a tvárte sa ako svätci že vás nikdy nezvádza túžba po mužovi či žene aj keď je zadaný alebo ste si s takým nič nezačali.
Ja som však prišla niečo iné riešiť.
On viac nechce nič, komunikujeme medzi sebou ako dvaja dobré známi. Lenže mám dojem že on neznesie ak má o mňa záujem iný muž. Akoby žiarlil alebo čo. Tak napr. jeden ktorý k nám začal chodiť do partii tiež mladý muž, tiež fešák ale taký frajerik začal so mnou flirtovať, také občasné neškodné narážky, fyz. kontaktovanie a harašenie, proste berieme to ako spôsob odreagovania, a čo ten môj ženáč? Koľkokrát nás vidí že sme spolu sa nenápadne zdržiava v našej blízkosti dovtedy kým sa nerozídeme, začne niečo riešiť nepodstatné,mierne kritizovať jeho alebo mňa že sme niečo neurobili tak ako mali, postaví sa medzi nás, zavola si k sebe jedného z nás lebo zase chce niečo riešiť, alebo nás volá tak na akcie že nás rozdelí aby sme nemohli byť spolu, aby sme sa čo najmenej stretávali, a to sa mi nestáva len pri tomto záujemcovi ale akémukoľvek ktorý o mňa prejavuje nejaký záujem. Ideme niekam posedieť, minule si tiež jeden vypil a začal ma baliť a ste mali vidieť tohto ženáča ako sa začal medzi nás pliesť a stále bol pri nás a sledoval čo bude. Na druhý deň mu to dal jasné pocítiť kritikou za niečo čo urobil vraj zle. To sa deje za každým keď sa bavím s nejakým mužom a on nás vidí. Vždy sa snaží nenápadne zasiahnúť. Správa sa ako nejaký otec môj ktorý sa bojí o svoju dcéru. Však keď nič nechce viac, preto že chce zostať na úrovni kamarátskom alebo preto že má manželku tak čo sa stará do mňa s kým si čo robím? Niesom mu ani dcéra, ani sestra, ani bývala, ani terajšia. Ostatným je to jedno a on je ako telesný strážca. A najlepšie ako minule akoby si oťukával či mám niekoho. Sme si po vymrznutí vonku chceli urobiť čaj ale vypadli nám poistky a on mám niečo taký poznámku že nech sledujem ako sa to napráva aby som všetko nenechávala na frajera. Potom nastalo hrobové ticho, ja nevedela čo mám povedať a on akoby netrpezlivo čakal že mu odpoviem že žiadného nemám a tým si akoby nenápadne chcel zistiť či niekoho mám.
Ak si to správne vysvetľujem, a on na mňa žiarli, prečo? Keď vie že medzi nami nikdy k ničomu nedôjde lebo to nechce prečo žiarli? Ak chce ostať len na kamarátskej úrovni tak mu to môže byť jedno kto so mnou flirtuje a nebrániť mi v tom ak niekto prejaví záujem. Mám tiež dobré kamarátky aj kamarátov ale nestarám sa o tom s kým si začnú. Je to ich vec. Veď kedy človek žiarli keď miluje nie?

zdesenie

Och joj ludia, tuto stetkou, kur*vou, zumpou, spinou nazyvate ked si este s nim ani nezacala lebo on je pribrzdeny a sam je brani s niekym si zacat a henta v teme o sklamani sa v sportovkyn co sulozila so siedmimi na hajzli je nevinna cista lalia lebo je to len zena mozno zdrogovana podla vas.
Aky to meter na ludi rozdielny pouzivate???!
Tamta si to rozda so 7mimi a tato nic a ju by ste pod zem dokopali? Pritom ani len bozk medzi nimi nebol?

Povraciam sa

V zivote ma nezvadzala tuzba po zenatom chlapovi. Nikdy nikdy v zivote. Po prve, na 90% by to s nim nevyslo a po druhe zabilo by ma vlastne svedomie ze som znicila nejaky vztah. A vlastne este po tretie, ako sa hovori zivot je ako bumerang. Nase dobre skutky a zle ciny sa k nam skor ci neskor vratia s uzasnou presnostou. Oacit sa ti moze, aj mne sa paci vela chlapov ktorych vidim na ulici alebo inde ale tam to konci.. cim viac citam toto forum tym menej chcem mat vztah

neviem111111

Nevadilo mi že je ženytý, už som mala raz taký vzťah takže tam by problém nebol. - tu ma naplo a prestala som citat. stetula.

ANGEL-DEMON

no mne stačilo prísť po vetu "je ženatý"
dalej som ani nečítala...
no prosím.. dalsia šlapka! rozbíjačka rodín,....
si len k*u*r*v*a pre neho, pre ludí z okolia... nič viac....
ked ta mater rodila si asi spadla hlavou na dlažku a dobre si sa tresla čo???!!!
mne sa tiež páčia ženatí! STOP !!!! každa sa pozrie na pekneho chlapa, ale ked je ženatý! nie je čo riešiť.... treba isť hladať inde..!
Svoje šťastie si teda na nešťastí iných nepostavíš!
a KARMA moja zlatá! tá ti to vráti!
a potom budeš plačkať...
potom si spomenieš...
ked ostaneš sama s 2 detmi koli nejakej slapke! ktorá ti zbalila manžela!
"Ked suka nechce pes neskočí"

Zenaty

Ano preto NECHCE!
NECHCE PRETOZE , PRETOZE JE , PRETOZE JE ZENATY!
ZE NA TY ! CHAPES ?
NA VECI O KT. TIE ZENY STOJA, TAK NA TIE MA SVOJU M A N Z E L K U ! !
ANO MANZELKU, PRETOZE JE CO? ZENATYYY!!! HAALOOOOO HOVORI TI TO NIECO TY SLEPICA ??!!

Naco_meno

Ja to vidim tak, ze aj by ta chcel, ale nechce byt chum*j aby podvadzal svoju zenu... aspon trochu charakteru ma chlapik...