Ma sancu na normlany zivot a vybudovanie kariéry dievča po materskej bez vysokej skoly ? Som bezradna... Tehotna som ostala po maturite, babo sa nam narodi buduci rok... Otehotnela som popri uzivani HAK aj s kombináciou pharmatex gel... To ze som v tom som zistila pred par dnami, vobec som nepriberala a menzes som normlane mala...
Prosim názory, a rady, ci ma môj zivot Este zmysel. Peniažky zázemie pre dieťa mame, prosim aby ste ms za to ze som tehotna neodsudzovali... Dakujem :(
Co po materskej bez VS?
Tak to už čo za sprostu otázku s prepáčením? Je VS vsetko však človek sa zamestna aj bez vysky nie? Ja mam tiez len SS s maturitou a pozri makam uz roky fakt nechapem co ta VS ma tak v sebe
aj tak je to uz teraz jedno.. inak ak si xcela studovat mohla si zacat tento rok po porode poziadat o odklad a hotovka...
Ja nechapem čo ma v dnesnej dobe kazdy stou vysokou školou.Akoby sa bez nej nedal viest plnohodnotny aj finančne zabezpečeny život.Vsetko je len na danom človeku.Aj tak dnes 90percent ludi chodi na vysoke preto aby nerobili a viseli chudobnym rodičom na krku.Dnes sa na vysoku dostane kazdy debil...Takze nech si nikto nenamysla ze je nieco viac preto ze ma vysoku