Dobry den. Potrebovala by som radu ohladom menstruacie. Neviem ci mam verit tym mensruacnym kalendarom ktore sa daju stiahnut pretoze tam mam ze menzes som mala dostat 3.11. Nemam pravidelnu mestruaciu kedze mam len 16 rokov a moje hormony nepracuju ako maju pravdepodobne. Menstruacia ale este vzdy nechodi. Kym som nezacala so sexom tak som to neriesila aj ked mi to vynechalo jeden mesiac. Naposledy som pohlavny styk mala 1.11. bez kondomu len asi 5-10 min. priatel sa do mna neurobil. Jedine co mam tak je bolest hlavy a brucha. Dakujem vam za kazdu radu, uz som naozaj zufala ❤
Mešká mi menzes
Ked si 3.11 mala mat MS a 1.11 si mala PS tak TT je urcite vylucene veď rozmyslaj
Kup si baby test a zrob si ho tak za tyzden.Ak si zacala pohlavne zit a meskaval ti menzes tak budes z toho na vazkach a budes zit v pochybnostiach.Najlepsi je baby test ale je lepsie si ho robit dva tyzne po styku,vysledok je uz vtedy presnejsi.Teda nemyslim tym ze si tehotna ale budes si istejsia lebo ti meskava menzes.
A v čom je tvoj problém? Tehotna nie si však si si sama dala odpoveď hormóny nie su ustalene