Ostávajúce uši

Príspevok v téme: Ostávajúce uši
Marcin

Ahojte som 16 ročný chlapec.Dosť mi odstávajú uši a veľa ľudí sa mi kvôli tomu smeje.Aj frajerke to trochu prekáža.Viem,že najlepšie riešenie by bola operácia,no tú mi poisťovňa nepreplatí a nemáme na to peniaze.Preto Vás prosím o radu,ako zabrániť odstávajú čím ušiam.Prosím vyhnite sa odpovediam rozíď sa s frajerkou,alebo zožeň peniaze na operáciu.Ďakujem.

ewinna

take dievca ti nestoji zato aby si s nou bol.ze jej vadi ze ti odstavaju usi?vsak snad nie je s tebou len pre krasu,ci?

peter_m

Dufam, ze uz nechodis s takou priatelkou! Ak ta ma rada, tak pocka kym napr. budes zarabat a tu operaciu si zaplatis, ak nie, tak by som ju pozdravil a slusne sa rozisiel.
Moja priatelka ma tiez usi, ktore trochu odstavaju a milujem ju preto este viac, uz si ani neviem predstavit, keby si to dala odstranit! Uplne vazne, je uzasna, krasna a presne taku som si ju zamiloval.
To ze sa smeju ostatni ma mrzi, skus sa ponad to povzniest, nie je to lahke, to urcite nie, ale opakuj si, ze si aky si, jedinecny! Kasli na nich, alebo sa aspon pokus.

sissiny

Priatelka by ta mala mat rada taky aky si a nemali by jej prekazat tvoje usi. Myslim ze s tymto problemom sa nic neda robit, iba ta operacia

Opcan

To je isto hlúposť, že si budeš dávať obväzy a tak ďalej. Never im ani jedno slovo, len si z teba uťahujú.
Jediné, čo ti pomôže, je OP.

Marcin

ANGEL-DEMON nemyslel som si že mi zaberie zázračný elixír, le sôch chcel vedieť či sa to dá aspoň trochu napraviť aj bez operácie,niektorí hovoria že čelenka na noc,alebo prilepiť uši leukoplastom,a iní že je to blbosť.

Opcan

Oni sa ti smejú, lebo sú ešte mladí. Chcú sa nejako zabaviť, tak si našli teba ako obetného baránka. Nemal by si to brať až tak tragicky. Možno mať na rozdiel od nich lepší sluch:-) Ty vždy niekoho poklep po pleci, niečo povedz tak, aby ťa nepočul a keď sa ťa opýta, že čo si mu chcel povedať, tak mu len povedz, že: zajtra hluchých vešajú:-)

DADSAD

Keby som videla, v akom to máš stave, tak by som ti povedala či ísť alebo nie. Niektorým sa to práveže hodí. Ale ak ti to spôsobuje komplex, tak ked budeš starší, zarobíš si a pôjdeš - tak ako ja. Nestojí to zas až tak moc oproti napr. tomu, koľko sú ženské ochotné vraziť za silikóny. A potom odporúčam pána doktora Z.i.k.l.u. z BB, je veľmi dobrý odborník, mne ich spravil super :)

SalviaLekarska

Neuveris, ale ja považujem odstavajuce uši za vellmi atraktívne. Jednoducho sa mi to paci, príde mi to rozkosne. No to ti asi veľmi nepomoze, čo? Ked to chces skryť, jediné, čo mi napadá, je nechať si nárast vlasy alebo nosiť na hlave nieco, čo tí ich zakryje, napr. capicu, celenku, nejakú satku alebo čo... Neviem, nič iné ma nenapada. Ono by sa to zrejme dalo definitivne vyriešiť jedine plastikou, bohužiaľ. A ked nie sú financie, zober pôžičku, nasetri si. Alebo sa s tým zmier.

SalviaLekarska

Neuveris, ale ja považujem odstavajuce uši za vellmi atraktívne. Jednoducho sa mi to paci, príde mi to rozkosne. No to ti asi veľmi nepomoze, čo? Ked to chces skryť, jediné, čo mi napadá, je nechať si nárast vlasy alebo nosiť na hlave nieco, čo tí ich zakryje, napr. capicu, celenku, nejakú satku alebo čo... Neviem, nič iné ma nenapada. Ono by sa to zrejme dalo definitivne vyriešiť jedine plastikou, bohužiaľ. A ked nie sú financie, zober pôžičku, nasetri si. Alebo sa s tým zmier.