Ahojte,
mám 18 rokov a práve mám za sebou prvý týždeň výmenného pobytu v zahraničí. Zajtra ma čaká preventívna prehliadka a pýtala som sa nových spolužiakov na priebeh a nemajú nejak pekné spomienky.
Som strašne hanblivá baba, nerada by som sa vyzliekla pred lekárom do spodného prádla, tak uvažujem akú si mám obliecť podprsenku, aby som mala aspoň akú - takú nádej, že si ju môžem nechať. Alebo čo mu povedať?
Čítala som tu viac príspevkov a vidím, že takéto situácie nemám iba ja, tak mi snáď poradíte.
Preventívna prehliadka - pomôžte mi
nema ťa prečo obzerať... ja som na vstupnej lekárskej prehliadke u jednej Dr. lezby, ked mi oznamila že si mam dať dole podprsenku, ja som jej oznamila že sa vyzliekať nebudem! taketo vyšetrenia robí gynekolog a ja chodím k svojmu na pravidelne prehliadky...
takže mala smolu,.. mňa obchytkavať nemohla...
a EKG mi tiez musela natočiť v podprsenke..
a ako zdravotnu sestru ma nepresvedčí teda o tom, že
"sa to nedá tak.." napisala mi do papierov ze odmietla vyšetrenie prs. :-D ale prsia s mojou profesiou nesuvisia tak nech sa aj na hlavu postaví....
Takže žiadne stresy,... pravdepodobne ta popocuva, pozrie hrdlo, zmeria TK, max. EKG a to bude vsetko.... viac si nemože dovoliť, pokial sama nechceš, máš 18 sama zodpovedáš za svoje telo a obchytkavať ta nemože nikto, ani lekár...
ak si pekna a mlada tak ti asi rad skontroluje aj podvozok, :D
Vyzleč sa len do takej miery, ako ty uznáš za vhodné, a keby ťa chcel lekár viac vyzlečenú tak mu povedz, že ďalej sa vyzliekať už nebudeš a hotovo. Veď ťa tam predsa nezačne nasilu vyzliekať :) Ale ak si mladá a štíhla tak je pravdepodobné, že si ťa bude chcieť dobre poobzerať hore/dole bez...