zdravim, mam 19 rokov a taky problem...som teraz prvy rok na VS a neskutocne trpim za svoj vzhlad...postavu neriesim, tu mam tak akurat..ale co si na mne kazdy vsimne je moj nos..je proste velky..strasne koli tomu trpim. zavidim ostatym dievcatam ze nemusia riesit take veci, lebo napr. je mi velmi neprijemne ked sa na mna niekto pozera z profilu. stale na to myslim, ved co si kazdy chalan pomysli ked uvidi dievca s velkym nosom ? radsej sa pozrie inam..v mojom veku teraz vsetci riesia vztahy, frajerov, lebo skoro vsetkym prvackam vypisuju staarsi studenti, a mne nic..som z toho znicena, prve zarobene peniaze dam na plastiku...
Moj nos mi nici zivot
Je možne, že ak psychológ usúdi, že máš obrovské psychické problémy, ktoré sa dajú odstrániť plastickou operáciou, tak by tu plastiku mohla preplatiť poisťovna.
Niečo podobné som počula o prsiach. Neviem či je to pravda, ale zistila by som si to.
Držím palce.
až take strašne to s tebou nebude ked to pre teba nie je taka priorita že miesto toho aby si si šla hned zarobiť na plastiku si šla na vš...
ja som už v 19 mala prvu plastiku, v 22 druhu-nos
No najlepšia rada by bola sa z tým zmieriť, ale teraz ti to možno nedôjde, ale v budúcnosti, keď by si mala manžela a deti, tak by si iba kývla rukou, no čo, žijem.. Niekto nemá nohu,ruku...
Ale ak ti to ničí sebavedomie, tak možno je plastika tou lepšou voľbou, aj keď ja som proti zasahovaniu do tela. Ale dávaj si pozor aby si neskončila ako Michael Jackson!
No držím prsty pri dosiahnutí tvojich ideálov. Ale dávaj si pozor aby ťa to nezobralo a nezmenila si sa celá, až ťa nikto nespozná. Niekto je výnimočný aj veľkým nosom. Niekto veľkými očami, niekto veľkou bradou, ale to je proste ON! A potom to už bude niekto iný, ale záleží samozrejme na tom danom človeku, či ho to obmedzuje, alebo či sa cíti zle, kvôli nejakému svojmu nedostatku. Ale mola by si skočiť aj za psychológom. Lebo keď jej/mu povieš, že máš veľké komplexy, tak by ti mohla/ol pomôcť, ale neviem...:o
No veľa šťastia. :)