Skoro každú noc musím počúvať rodičov..

Príspevok v téme: Skoro každú noc musím počúvať rodičov..
dievca_n

Ahojte. Po dlhej dobe som sa konečne odhodlala niekomu sa zveriť a požiadať o radu. Začalo sa to keď som mala možno 9-10 rokov a bývali sme v jednoizbovom byte s tenkými stenami. Posteľ som mala pri stene a občas som počula rodičov ako majú sex. Vŕzgala posteľ a potichu vzdychali. Už som vedela čo to je, spolužiaci a tak. Niekedy som sa v noci zobudila a potreboval ísť na záchod, a keďže som musela ísť cez ich izbu, ako som otvoría dvere počula som ako sa "prehodili" aby som náhodou niečo nevidela (asi ako ležia na sebe alebo tak. Aj keď to bolo poďla mňa kontraproduktívne lebo som sa tam nikdy nepozerala, vedela som že nemám, len som počula..) Zvykla som mame hovoriť veľmi často že nechcem súrodenca. Alebo že od susedov počujem divné zvuky(vedela som že je to od nich, nie od susedov). Popravde už neviem ako to potom dopadlo. Keď som mala 14 rokov presťahovali sme sa do domu, veľmi som sa tešila pretože tu boli hrubé steny a vedela som že nebudem nič počuť. Lenže tento dom je malý a izby máme hneď vedľa seba. Teraz mám 16 rokov. Posledný rok sa mi veľmi zhoršila psychika, pretože mama nežije s mojím otcom(ten ju opustil ešte keď bola tehotná) ale s jej priateľom. Keď som bola menšia celkom sme sa mali radi. Teraz ho ale tak veľmi nenávidím, je protivn a hnusný. Aj mama, ale ona menej. A ja už nevladzem byť s nimi. To ale nie je ten problém. Rok a pol dozadu prišli zvuky znovu. To že by mali sex ma netrápi vôbec. Sú dospelý. Lenže bývame na dedine a tu je v noci hrobové ticho. A už sa normálne uprostred noci budím na mamino vzdychanie. Potom sa vždy prehadzujem na posteli, nech si uvedomia že som hore. Nepomáha to. Už som si zohnala štuple do uší tak ich už nepočujem. Keď ma zobudia tak si ich dám a pomoze to. Lenže mám ich len pár dní. Občas to robia ešte večer, keď som nešla spať, a to si vždy pustím nejaké video aby som ich nepočula. A ja vstávam celkom skoro, a oni neskôr, aj vtedy to zvyknú robiť, ráno keď už som hore. A museli počuť že som hore lebo som už bola na záchod a tak. Toľko vecí a spomienok mi ešte napadá. Keby aspoň nevzdychali. To sa mi vôbec nedá spať proste. Aj počujem ako sa "oco" urobí a tak. Proste všetko. Čo mám robiť. Nemozem sa o tom s nimi porozprávať. S nimi sa nedá. Ja sa hanbím. Pomozte mi niekto prosím :( viem mám štuple a tak.. Ale dnešnú noc som našla pri posteli len jeden a na druhé ucho som si tlačila paplónom. Je to hrozné :'( pomozte niekto :(

ANGEL-DEMON

je to choré???
vieš čo by bolo choré???!!! keby ta mater od narodenia mlátila ako žito všetkým čo jej prislo pod ruku, vybijala si na tebe nervy a nikto nič nevidí, nikto nič nepočuje, nikto ti nepomože...
precitlivená....
vieš každy psycholog a psychiater povie že práve ludia ktorí si o sebe myslia že su psychicky v poriadku , v poriadku nie su...
sama si napisala že si precitlivená, tak tu precitlivenosť treba riešiť.. lebo to až príliž prežívaš...
..
alebo ty snád pri sexe si ako mrtva ryba...??? chlap robi čo vie a ty len leziš bez pohnutia bez zvuku...? ked vzdychy nie su normalne...?

dievca_n

:D som nečakala takéto reakcie akože.. Ja som psychický v poriadku(áno som precitlivelá ale to sa teraz neráta). Som normálna vyspelá a inteligentná baba. Len doma to mám proste... Ťažké.
Od malička počúvať rodičov vzdychať z druhej izby ma ale tak trochu poznačilo. Lebo to je choré.
Chodím niekedy na víkend ku starkej, vtedy nech si kričia koľko chcú, to mi je jedno. Ale keď som doma, neviem, mne to príde dosť nie v pohode.

dievca_n

:D som nečakala takéto reakcie akože.. Ja som psychický v poriadku(áno som precitlivelá ale to sa teraz neráta). Som normálna vyspelá a inteligentná baba. Len doma to mám proste... Ťažké.
Od malička počúvať rodičov vzdychať z druhej izby ma ale tak trochu poznačilo. Lebo to je choré.
Chodím niekedy na víkend ku starkej, vtedy nech si kričia koľko chcú, to mi je jedno. Ale keď som doma, neviem, mne to príde dosť nie v pohode.

blackfriday

Ja si tiez myslim, ze je skor u teba nejaky problem, lebo to ako zufalo o tom pises, to je vazne na psychiatra... Ja neviem tak skus im proste dat taktne ale narovinu najavo, ze ta budia ich zvuky zo spanku a nech to robia potichsie a skus sa hlavne trochu vzchopit alebo navstivit odbornika.

ANGEL-DEMON

čoskoro budeš dospela tak ti asi neostava žial nič ine len to dovtedy pretrpieť a možeš sa osamostatniť a budeš mať pokoj....

dievca_n

A to s tým súrodencom som hovorila keď som mala tých 9 rokov. Lebo som nevedela ako mám máme povedať že ich počujem ä, bála som sa.

dievca_n

Tak prvá vec :) panna niesom, s priateľom som už dva roky a týmto veciac rozumiem. Že majú sex mi nevadí. Sú ľudia.
Mne hrozne, hrozne vadí že kvôli tomu vôbec neviem spať. Ťahá sa to so mnou už od mala. Vadí mi že proste nahlas, dpsť nahlas vzdychajú a to všetko musím počúvať skoro každú noc.

ANGEL-DEMON

zájdi za psychologičkou... zjavne máš problem s vnímaním sexuality... a tu už máš teda dosť rokov....
Predpokladám že ty si ešte panna takže o sexe nevieš nič prakticky..
Použi internet aj na ine veci ako FB, pokec, .. a vygoogli si o sexe...
napr. feminity.sk wanda.sk .... vzdelavaj sa.... v buducnosti sa ti tie info zidu... že nebudeš do toho blbá...
lebo SEX je normálna vec uplne prirodzená.....
nech si uživaju,... znamena to že su obaja zraví,...
prejdem okolo a neriešim... sa asi musiš velmi nudiť ked len toto riešiš...
a uvedom si že oni neprestanu sexovať koli nejakemu rozmaznanemu decku... a tvoja hlaška že nechceš surodenca :-D detto... o tom ty nerozhoduješ... zjavne si rozumčekom dosť pozadu, keď nechápeš.... to či mať dieťa alebo nie je osobnou! záležitosťou dvoch ludí : muž a žena ktorý su spolu vo vzťahu... nerozhoduje o tom nejake ich decko.... takze ani na dieta ani na sex si od teba povolenie pýtať nemusia...