Ahojte. Po dlhej dobe som sa konečne odhodlala niekomu sa zveriť a požiadať o radu. Začalo sa to keď som mala možno 9-10 rokov a bývali sme v jednoizbovom byte s tenkými stenami. Posteľ som mala pri stene a občas som počula rodičov ako majú sex. Vŕzgala posteľ a potichu vzdychali. Už som vedela čo to je, spolužiaci a tak. Niekedy som sa v noci zobudila a potreboval ísť na záchod, a keďže som musela ísť cez ich izbu, ako som otvoría dvere počula som ako sa "prehodili" aby som náhodou niečo nevidela (asi ako ležia na sebe alebo tak. Aj keď to bolo poďla mňa kontraproduktívne lebo som sa tam nikdy nepozerala, vedela som že nemám, len som počula..) Zvykla som mame hovoriť veľmi často že nechcem súrodenca. Alebo že od susedov počujem divné zvuky(vedela som že je to od nich, nie od susedov). Popravde už neviem ako to potom dopadlo. Keď som mala 14 rokov presťahovali sme sa do domu, veľmi som sa tešila pretože tu boli hrubé steny a vedela som že nebudem nič počuť. Lenže tento dom je malý a izby máme hneď vedľa seba. Teraz mám 16 rokov. Posledný rok sa mi veľmi zhoršila psychika, pretože mama nežije s mojím otcom(ten ju opustil ešte keď bola tehotná) ale s jej priateľom. Keď som bola menšia celkom sme sa mali radi. Teraz ho ale tak veľmi nenávidím, je protivn a hnusný. Aj mama, ale ona menej. A ja už nevladzem byť s nimi. To ale nie je ten problém. Rok a pol dozadu prišli zvuky znovu. To že by mali sex ma netrápi vôbec. Sú dospelý. Lenže bývame na dedine a tu je v noci hrobové ticho. A už sa normálne uprostred noci budím na mamino vzdychanie. Potom sa vždy prehadzujem na posteli, nech si uvedomia že som hore. Nepomáha to. Už som si zohnala štuple do uší tak ich už nepočujem. Keď ma zobudia tak si ich dám a pomoze to. Lenže mám ich len pár dní. Občas to robia ešte večer, keď som nešla spať, a to si vždy pustím nejaké video aby som ich nepočula. A ja vstávam celkom skoro, a oni neskôr, aj vtedy to zvyknú robiť, ráno keď už som hore. A museli počuť že som hore lebo som už bola na záchod a tak. Toľko vecí a spomienok mi ešte napadá. Keby aspoň nevzdychali. To sa mi vôbec nedá spať proste. Aj počujem ako sa "oco" urobí a tak. Proste všetko. Čo mám robiť. Nemozem sa o tom s nimi porozprávať. S nimi sa nedá. Ja sa hanbím. Pomozte mi niekto prosím :( viem mám štuple a tak.. Ale dnešnú noc som našla pri posteli len jeden a na druhé ucho som si tlačila paplónom. Je to hrozné :'( pomozte niekto :(
Skoro každú noc musím počúvať rodičov..
Kks si neviem predstavit v tvojom veku kazdy den pocut mamu, ako sexuje,, alebo naopak, ak by som mal syna, dcerku, aby ona pocula nas. Hned by som minimalne dal akusticku izolaciu na stenu. Ale tak ked ty uz sexujes tiez, tak by ti to mozno nemalo vadit, nie? A ked si po mame, tak vidis, aky aktivny nocny zivot ta caka :D
už to nebudú robiť? nebud naivná :D
Vtrhni im do izby a daj si plachtu na seba aj na hlavu, tak ich vystrasis a uz to nebudu robit.
To s tou psychikou som ozaj zle napísala. Posedný rok som velpmi labilná a citlivá.
Ale to s otcom nemá nič spoločné. Môjho biologického otca som v živote nevidela. Vraj len keď som bola veľmi malá. Ani mi neplatil peniaze a tak. Takže presťahovať sa k nemu neprichadza do úvahy vôbec.
Mama žije s priateľom od mojich piatich rokov. Takže mi je akoby druhý oco ale ja ho tak vôbec neberiem, ani ho tak nevolám ani nič. To len pred ostatnými.
Súrodencov nemám.
Dom máme starý, po "ocových" rodičoch. Sú tu len dve veľké izby, moja je tak za rohom, jednou stenou je spojená s rodičovskou. A ich izba je pri obývačke. A hocikam v dome sa dá ísť len cez obývačku. Do kuchyne, na záchod všade. Máme dom do tvaru L.
A aj bezpne keď chcem íšť ráno na záchod nemozem lebo počujem ich a je mi to strašne blbé ísť okolo ich izby vtedy..
A s mamou sa nejako nerozprávame. Ja sa s nimi vlastne skoro vôbec nerozprávam. Lebo "oco" furt bručí a vadí mu to. Tak som väčšinu času zavretá lenv izbe alebo som preč.
tvoji rodicia su nechutne prasce. Trtkaju stale ako cigani. Normalne im povedz ked uz mas 14 nech to robia ked niesi doma ale tam vtrhni naschval ked to robia ci nemozu byt tihsi ze nemozes spat.
Ahoj. V tomto sa akosi stracam : "Teraz mám 16 rokov. Posledný rok sa mi veľmi zhoršila psychika, pretože mama nežije s mojím otcom(ten ju opustil ešte keď bola tehotná) ale s jej priateľom. Keď som bola menšia celkom sme sa mali radi. Teraz ho ale tak veľmi nenávidím, je protivn a hnusný. Aj mama, ale ona menej. "
Uz mas teda aj surodenca? Mama zije teraz s priatelom ci?
Pisala si, ze zijete v dome. Sice si napisala, ze je maly. Ale pochybujem, zeby bol mensi ako panelakove byvanie kde ste zili predtym. Neda sa ti nastahovat inde v dome na opacny koniec stranu v dome? Aby si nemala vedla nich izbu. Je to predsa len rodinny dom. Tak porozmyslaj nad tym, zeby si zmenila izbu, prip.si aj "pivnicny priestor" upravit na obyvatelnu izbu.
A ak nie, nerozmyslala si ist zit k otcovi?
A ak ani jedna alternativa nebude mozna, tak sa normalne s mamou porozpravaj, ako vsetko pocut, ze je ti to neprijemne, rusi ta to a nie je ti prijemne pocuvat taketo zvuky. Lebo nememu ani vlastna matka nerizumie. Takze stuple do usi mas, co tak si okrem nich vtedy ak sa zvuky budu opat opakovat, pustit CD MP3 Teve ai?
ludia vy spite alebo mate problem porozumiet pisanemu slovu? dievca ma nebesku trpezlivost, ako vam tu kazdemu slusne vysvetluje opakovane, co uz raz zrozumitelne napisala v teme.
susedia zvykli sexovat tak, ze ma to budilo zo spanku. zenska kricala akoby siroko-daleko nikto nebyval. hrozne mi tym liezli na nervy, tak raz pocas ich divokej chvile ktosi z nasej rodiny mlatil na nas radiator, co sa hlasno prenasa na radiatory susedov, a odvtedy je pokoj. a zase na druhu stranu, ina suseda uz v inom panelaku zas mne naznacila nieco ohladne zvukov z mojho bytu. fakt mi to ani nenapadlo, ze cosi pocut. proste treba sa ozvat, nebyt ticho. lezie to na nervy.
To s tým, že je to choré, som nemyslela tak. Sex nie je chorý ani nič podobné. Sama ho zažívam, v tomto ohľade je všetko v poriadku. Ale to že to robia nahlas keď vedia že to ich dieťa počuje je choré. Aspoň ja mám ten pocit.
A bohužiaľ, dospelá niesom, mám 16, z domu odísť nemôžem.
Občas by som aj chcela ist psychologičke, niekomu sa proste vyrozprávať, lenže mama mi to nedovolí.
Zakrič vtedy zo svojej izby Horî!
dievca_n,
v poslednom prispevku si napisala: "Lebo je to chore". Fakt sa cudujes potom takymto reakciam? Ja viem, ze je to tvoja mama a je to cudne uvedomit si, ze rodicia sexuju a su hlasnejsi. Ale mozem ta ubezpecit, ze chore to urcite nie je. Je to totalne prirodzene, ze tvoja mama je okrem matky aj zdrava zena a aj sexualne aktivna. Su proste ludia, ktori su trosku viac hlucni a vasnivejsi, ale zas suhlasim, ze pred detmi by sa mohli trosku krotit a byt potichsie. Som si ale ista, ze aj nas pocul uz kadekto sexovat cez steny a este aj bude pocut...to sa stava. Teba to proste poznacilo v tom veku, ked si mala 9 rokov a nebola si este pripravena s niecim takymto sa stretnut a odvtedy si zostala traumatizovana z tohto zazitku. Pre tvoje vlastne dobro skus sa cez to preniest a fakt sa o tom aj s niekym osobne porozpravaj, psycholog nie je vobec zly napad.... to je ich pracou, vypocut si cloveka a poradit. Nie je to psychiater, psychiatra ti este netreba :D A abslutne sa nemas zaco hanbit, nie je tvoja vina...islo proste o ten vek. Bola si dieta a ked si este aj citlivejsia na kazdeho taketo situacie vplyvaju inak. Moze sa ti totiz stat to, ze budes mat k sexu negativny postoj...neviem teda aky mas teraz kedze mas priatela....ale moze ta to podvedome naozaj negativne ovplyvnit aj casom. A kedze je sex vo vztahu a v manzelstve velmi dolezitou sucastou, tak to by bola naozaj velka skoda. Ja si pamatam ako som ako dieta nasla pod postelou casopisy kde zena oralne uspokojuje muza a tiez som zostala tramatizovana chvilku, ze co je to?? Preco ma v ustach jeho pohlavny organ, ktorym muz cura... prislo mi to totalne zvratene a vulgarne a zostalo mi to nejaku dobu zafixovane v hlave. Ked sme boli my deti, nemali sme taky prisun informacii, takze ked sme sa stretli s nejakymi situaciami necakane, skoro, kedy sme im nerozumeli a povazovali sme ich za chore, zvratene...No som prekvapena, ze to ze je to chore napises aj teraz ked si dospela baba. Tento postoj sa mal vtebe zmenit, ked si dospela, kedze sa nezmenil, uricte je to potrebne to riesit...Pripadne by nebolo zle odist studovat do ineho mesta na intrak a mat trosku sukromie, kedze si uz dospela.