Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Má láska "význam"?

Príspevok v téme: Má láska "význam"?
Ankoosvk

Dobrý deň,chcel som sa Vás opýtať,čo si myslíte o láske. Má vôbec význam? Má význam tráviť s niekym kopu času,keď sa to pravdepodobne tak či tak skončí,keď tam nieje 100% dôveryhodnosť? Má význam trpieť,pretože strach vám nedovoli vyjadriť city k osobe,ku ktorej cítite lásku?

Chcel by som vaše názory. Vzťah som mal 2x,začiatok bol pekný.. Ale potom sa to nejako pokazilo.. A lásku som cítil k jednému dievčaťu,ale bál som sa jej to povedať..

Tak vás prosím o názor

Ankoosvk

Nie nie nieje to aktuálne,presťahoval som sa od nej o 1300km ďalej. Ale myslím nanu.. Chcem aby bola len šťastná.. A ďakujem za odpovede

ppq

jasneze pre lasku sa trpi ale ber to tak ze o nebola ta prava laska ale omyl! musis to hodit za hlavu casom ked to preboli a nesmies si dat znicit sancu najst tu svoju dalsiu a mozno uz pravu..clovek musi stale napredovat,skusat,hladat..az najde
tiez je moznost vzdat to a zit sam. aj tak si ta moze najst. vzdy niekoho stretnes do koho sa zamilujes. laska je dar ak je to obojstranne tak to nevzdavaj pretoze nic sa tym co sa ti stalo nekonci!! nemysli na to, ze to zle dopadne, tym si to pokazis

ANGEL-DEMON

vieš KARMA,.. tá jej to vráti... každy je strojcom svojho šťastia, každy normáolny človek si vie chod svojich myšlienok kontrolovať....
tak myslím na niečo iné...

Ankoosvk

Ďakujem za odpovede,a ešte otázka. Ako mám byť šťastný,keď som niekoho miloval a chodili sme spolu,a pritom som ju načapal s druhým?? Neviem ako Vy,ale ja neviem byť šťastný z toho,že moja ex je šťastná keď ma podviedla... A to som sa snažil,vždy som bol pozorný,doprial som jej všetko čo si priala,a robil som to čo"chcela".

Iiiii

Áno, láska je presne o tom, že keď prídeš na diskotéku a uvidíš tam svoju ex s niekým iným, tak od radosti, že jej to dopraješ, začneš tancovať ako divý, dáš aj Moonwalking, otočky a budeš rukami okolo seba mávať ako zmyslov zbavený. Proste jej to dopraješ a budeš sa tešiť spolu s ňou, že ona je presne tak šťastná ako ty bez nej:-)

ANGEL-DEMON

no už vidím ako niekto rozpáva svojej "súčasnej" zážitky so svojou bývalou... :-D :-D
Lebo "zážitky" vie človek získať aj single,.. na výlet môže ísť sám a skor si odychne , viac si to užije ako ked ide s niekym kto mu iba "píli" uši...
Keby ten vzťah za niečo stál tak by sa nerozišli..
A ľúbiť niekoho znamená byť šťastný ked je ten druhý šťastný...
na to asi treba "dospieť" aby toto niekto vedel a pochopil...
Lebo ked niekto trpí tak to láska nie je...
Láska je ked ju necháš ísť aby bola šťastná s iným...
a si šťastný tiež...lebo ona je šťastná...
ak trpíš tak to nie je láska ale posadnutosť, závislosť na niekom...