Dobry den. Mam hnacku uz 2 tyzdne.. prve dni bola vodnata. Teraz skor kasovita.. uz niekolko dni je bielej farby. Jem len banan a varane zemiaky. Som po operacii zlcnika. Vyoperovali mi ho pred pol rokom. Vyter z konecnika je negativny. Ultrazvuk mi nepotvrdil ze by pecen alebo pankreas ci oblicky boli poskodene. Bol negativny... Z krvi mi zistili len zapal mocoveho mechura.. neviete aky problem ma moze trapit?? Uz som z toho zufala. Nakolko nic nejem pomaly som uz aj riadne pochudla. Hnacku mam skor rano. Nejde ani o vodovu hnacku ale skor o taku redsiu. Neforemnu. Ako rozmoceny chlieb bielej farby. Som uz fakt bezradna..
Hnacka
Ahoj.Berieš aj nejaké lieky proti zastaveniu hnačky?Ja keď ju náhodou dostanem tak beriem klasické živočíšne uhlie,teraz je pod názvom CARBOSORB,odskúšal som kadečo z tých nových liekov a najlepšie zaberá to,treba si prečítať leták a brať podľa odporučania.
Chodim k alergologovi, robil mi testy a nezistil mi alergiu na lepok.. ale ak tak 2 tyzdne uz jem len banan a zemiaky... nic ine.. samozrejme pijem mineralku a caje.. prislo to z nicoho nic.. jeden den uplne v poho a potom sa zo dna na den objavili hnacky a odvtedy to nechce prestat..
Alergia na lepok, nič?