Dobry den. Mam hnacku uz 2 tyzdne.. prve dni bola vodnata. Teraz skor kasovita.. uz niekolko dni je bielej farby. Jem len banan a varane zemiaky. Som po operacii zlcnika. Vyoperovali mi ho pred pol rokom. Vyter z konecnika je negativny. Ultrazvuk mi nepotvrdil ze by pecen alebo pankreas ci oblicky boli poskodene. Bol negativny... Z krvi mi zistili len zapal mocoveho mechura.. neviete aky problem ma moze trapit?? Uz som z toho zufala. Nakolko nic nejem pomaly som uz aj riadne pochudla. Hnacku mam skor rano. Nejde ani o vodovu hnacku ale skor o taku redsiu. Neforemnu. Ako rozmoceny chlieb bielej farby. Som uz fakt bezradna..
Hnacka
ahoj,neviem či ti pomôžem ,ale aj mňa trápili takéto hnačky,a čím menej som jedla,tých viac ma prehnalo-teda prehnal ma aj suchý rožok-bola som po operácií žlčníka,ako aj ty,a prešlo to samo od seba,s času na čas sa to objaví,hlavne sa to objavuje na jar a na jeseň,a aj vtedy sa mi stáva že čím menej zjem tým viac ma preháňa,ak sa mi podarí dostať do seba viac jedla,tak sa to upraví
Takto, dievča, zmena farby stolice je vážny varovný signál!
V Tvojom prípade farba svedčí o tom, že sa môže jednať o žlčové kyseliny, kt. neprechádzajú do čreva, môžeš mať upchaté žlčovody, žlčové kamene, či iné poruchy (vrodené) žlčových ciest. Vyskytuje sa aj v prípadoch zápalu žlčníka (nie u Teba!), ochorení pečene, pankreasu a infekcii PARAZITMI. Malo by sa jednať o GIARDIU. Požiadaj o vyšetrenie stolice na parazity.
Budíš sa o 6,00 hod., kedy je v najvyššej aktivite hrubé črevo a Crohna nemáš, neboj!!!
môžu to byť prvoky-améby, tie by mohla zdolať palina
Jem dietne nakolko to som mala naordinovane. Msm lieky nejaku inhibitorovu pumpu a nieco na traviace enzymy. Nechcem dalsie lieky nech sa neotravim. Mam aj probiotika takze to je v poho. Ja sa akurat obavam ci nemam crohnovu chorobu. Pravidelne sa budem okolo 6 rano. Prave vtedy pracuje najviac hrube crevo.. preto sa bojim..
no bola som na gastre a diagnostikovali mi zapal žaludka a pažeráka. okrem toho samozrejme mám aj zapal mocového mechura... robili mi testy na celiakiu a helikobakter, kedze aj toto sposobuje hnacky.. myslite si, ze to môže byt aj crohnova choroba?? ma niekto také skusenosti??
mal som podobný problém. Skús www.pilulka.sk, mne lieky stade pomohli a hnačka prešla. Tu aj so zľavou: -odkaz odstránený-
Ja by som nešpekuloval a začal by som brať to živočíšne uhlie.
Neskusam ziadne lieky.. nakolko to trva uz 3 tyzden vkuse.. uz som jedla dietne, uz som mala aj hladovku.. nikto nema s niecim takym skusenosti?? Neviem ci je to nejake vazne ochorenie alebo co ale uz ma to fakt prestava bavit. Nic pomaly nejem, schudla som 4 kila asi a uz ani v praci nevem byt lebo nemyslim na nic ine len na to ze kedy ma prezenie...