Ako byť otvoreným/dostupným človekom pre opačné pohlavie?

Príspevok v téme: Ako byť otvoreným/dostupným človekom pre opačné pohlavie?
adssdad

Ahojte, som 20 ročné dievča a nemyslím si, že som škaredá, snažím sa pekne obliekať a pod., viem, že na tom dnes väčšinou záleží. Prešla som si hocičim, čo ma urobilo takou, akou som teraz a bolo by na dlho tu všetko rozpisovať, ale len poviem, že som uzavretejší typ, aj ked tak nepôsobím, lebo vonku hrajem veselú bezproblémová extrovertku, snažím sa byť k ľudom milá a pomáhať im. Vnútri ma ale veľa vecí trápi, no to si nechávam len pre seba, nemám uprimne kamaratstvo, aby som sa mohla niekomu zveriť. V skutočnosti mám ale inakšie hodnoty ako väčšina mojich rovesníkov, oni riešia len sex, párty, chlast, diskotéky a pod. Ja sa napr. zaujímam o politiku, ťahá ma to tam, aj ked to neštudujem. A nie že by som nemala rada spoločnosť, ale nemám rada zbytočné reči a márnivosť a ked viem, že tam, kde ma zavolajú, ma to čaká, tak tam nejdem. Do školy cestujem, mám blbo rozhádzané prednášky, v škole mám samé baby. Ked prídem domov, som rada, že sa najem a niečo si pozriem na zajtra. Nemám ani potencionálne AKO niekoho stretnúť. A ked aj vidím, že prebehli sympatie (napr. dnes v električke), daný muž sa hanbí osloviť ma. Mám však aj sama problém, čumieť na muža, čo sa mi páči, nechcem vyzerať ako úchylák, čo by ho najradšej pretiahol. Áno, je mi trápne ukázať, že sa mi páči a flirtovať. Je to možno i tým, že spoločnosť je nadstavená tak, že odsudzuje a démonizuje odpradávna ženskú sexualitu. Ale to nehovorím, že som ho chcela dať dole, prosto osloviť, spoznať sa. Bola som vychovaná prísne, sex a hocičo s tým spojené - u nás bolo vždy tabu. A mám aj sama vdaka tomu zásady, pri kt. sa bojím, že by ma aj tak človek, kt. sa páčim nechcel - nemienim si s ním totiž ľahnúť pokiaľ ho poriadne nespoznám a nebudem si istá, že to so mnou myslí vážne, aj ked telo mi vraví niečo iné, vôľu som mala vždy pevnejšiu. Len kde toho niekoho zohnať, spoznať niekoho, kto by ma dokázal brať takú, aká som? Chlapi velice vravia, že chcú normálne slušné ženy a nie pipky, čo sa s nimi vyspia hned, ale väčšinou len s takými dnes sú, čo to tak pozorujem a baby ako ja, čo na to dobré čakajú, odsudzujú. Len tá je viac, čo ukáže viac svoje telo, plní sociálne siete každý deň selfíčkami - našpúlené pery, výstrih po pupok a čo sa dá odhaliť, to odhalí. Nechodím v rolákoch po krk, myslím, že sa dá obliecť pekne a žensky aj bez zbytočného odhaľovania, ani im nezávidím, rovnaké fotky by som si mohla spraviť aj ja, nemám o nič horšiu postavu (aj ked si možno myslia, že mám horšiu postavu, alebo som horšia, ked sa nepretrčam, proste narcizmus je dnes v očiach chlapov sexi a pekná samoľúba žena bude mať vždy väčšiu popularitu ako pekná žena, kt. sa ale samoľúbo nepretrča), problém je však v tom, že sa bojím, že ma budú brať len ako lacný objekt a že odlákam od seba to pravé. Poradte mi prosím, ako sa mám ako dievča/žena správať, aby som pôsobila otvorene, dostupne, ale zároveň nie lacno a tiež, ak viete, kam chodiť, aby som niekoho stretla. V knižnici som doposiaľ na nikoho nenatrafila a v živote by som nemala odvahu niekoho osloviť prvá. A ešte otázka pre chlapov: keby na vás nejaká žena PRVÁ hádzala očkom, tak pomyslíte si o nej niečo zlé? Ďakujem.

vino

Adssdad, nie si ešte žena! Jufu má pravdu. Ak si chceš získať sympatie Ernesta, budeš musieť zmeniť rétoriku. To je muž na vyššom leveli, ako si Ty sama. ;)

zmena

Tak ostava ti len po vikendoch nejako aktivne travit cas, kde bude viac ludi a kde mozes spoznat novych ludi. To uz ty vies, co ta bavi.

Ernesto

rozumny koment na svoj vek. podla toho ako si sa opisala mi prides ako ideal - aspon prvy dojem :-) tak mi prosim napis na "nefunguje.mi.ten zavinac gmail.com" , mozeme vymenit par mailov... sanca 0,00nic ze by z toho nieco mohlo byt, ale jeden nikdy nevie :)

miki26

Jednoducho mať príjemnejšiu reč tela. Bohužiaľ bez flirtovania sa nedá zaobísť, flirt nemusí byť robený zďaleka lacno, ale aj inteligentne len treba porozmýšaľ. Čo je na tom, že dvaja ľudia, ktorí sú si sympatickí, usmejú sa na seba, nadviažu očný kontakt a slečna ukáže chlapíkovi gesto dobrej vôle, že je vítaný a môže pristúpiť ku nej, pokiaľ chce. Bohužiaľ, dnes platí všade, že kto ukáže, čo chce tak víťazí a pomerne jednoducho. Hovorí sa, že nemému ani vlastná mať nerozumie a podobne je to aj pri nadväzovaní vzťahoch. O ženách, ktoré ukážu záujem o opačné pohlavie (obzerajú, usmievajú, hodnotia), nemyslel som si nikdy nič zle. Jednoducho patrí to k životu.

alien

Aj ja mám 20 rokov a viem si predstaviť asi ako sa cítiš. Určite sa nikdy na nič nepretvaruj a vždy!! buď sama sebou. Kašli na dievčatá ktoré sa pretrčajú skoro nahé na instragrame :D a tým mužom ktorým sa to páči o takých ty predsa nemáš ani záujem.
Kde niekoho spoznať...to je dosť ťažko povedať. Určite máš kamarátku a tá má kamarátov proste vždy spoznáš niekoho nového. Proste len musí prísť ten "vyvolený" väčšinou keď najmenej čakáš tak príde. Možno je to niekto koho už aj poznáš. Napr. ja som tiež zopár rokov túžila po jednom chalanovi. A on mi dával furt nádej a potom zas nie a chodil za inými a ja blbá som si myslela že sa niečo zmení. Bola som síce dosť mladá ale tak láska je občas sviňa :D a popritom, celom čase som mala moju lásku hneď vedľa seba. Niekto kto si na mňa vždy našiel čas a poradil mi. Našťastie sa všetko časom zmenilo a sme šťastní spolu už krásne 2 roky. Taktiež kamarátka najlepšia- hľadala niekoho, a s nikým jej to nevychádzalo.. a teraz je už skoro rok s kamarátom zo škôlky. Niekedy to najlepšie máme rovno pod nosom :))

Destroyer

jufu tie zeny si dal do uvodzoviek ... ked si buzerant co mozes o zenach vediet ? nic ! tak drz pi.cU

zakladatelka > oslovit ta moze aj ten co ta vobec chciet nebude a naopak ten, co by chcel to neurobi.
v takom pripade to urob ty, ale musis sa naucit rozlisovat. nie kazdy ocny kontakt zo strany muza=zaujem o teba
ak dlho len ocumuje a nekomunikuje s tebou inak, viac ho neries.

adssdad

jufu jediné decko si tu ty, pretože rozumný dospelý chápe, že ked nemá nič rozumné, čo povedať k téme, tak drží hubu.