Vyzerám tak staro?

Príspevok v téme: Vyzerám tak staro?
Zdenka 1990

Mám 26 rokov a ešte pred rokom ma oslovovali ľudia v okolí aj tí čo ma nepoznali slečna,a naraz akoby sa všetci proti mne sprisahali, z každej strany počujem pani,pani,pani.Pozerám sa do zrkadla skumam sa,či som naozaj tak skoro zastarla,mojej kamaratke aj kolegyniam čo su rovnako staré ako a hovoria naďalej slečna.Byvalí spolužiaci hovoria že som se vobec od 18 rokov nezmenila,v 25 rokoch mi tipovali 19 a naraz taká nahla zmena.Ešte sa necítim taká stará aby ma oslovovali pani,priam to nenávidím a tých ľudí čo ma tak oslovuju by som najradšej nakopala.Uvádza ma to do depresie.Na nete som čítala,že ešte aj 35ročným ľuďom nechcu predať alkohol a pýtaju občiansky pretože sa im zdaju mladí,nechápem čo na mne vidia že sa im zdám taka stará.

ANGEL-DEMON

neviem čo sa nad tým pozastavujete... :-D
mne zas ked niekto povie slečna - zo známych, kamošov, kolegov..tak akože zvýšim hlas a oznámim "mám dosť rokov aj na pani!!!" :-D
vo FR oslovenie slečna zrušili, je to diskriminujuce..
chlap je pán bez ohladu na to či je ženaty alebo slobodny.. preto mne to niekedy pride ponizovanie a este ked to vedia niektorí takym povýšeneckym tonom povedať-cudzí ludia...
**
a čo sa týka oslovenia "teta" tak ako maju osloviť?? ked nepoznaju dotyčnej meno... aj mne sa to občas stane ale jedná sa o nejake dieťa čo chodi na zakladnu že sa ma opyta či neviem kolko je hodín...

Iiiii

Asi to nebude vedieť nikto posúdiť, lebo vás nikto z nás nevidel a ani nevidí:-) Netreba sa až tak trápiť, isto to nebude až také zlé.

Z_uzana

Toto je aj môj prípad. Ja mám síce 27 rokov, ale ešte vlani mi každý vravel, že vypadám sotva na 18 a teraz mi cudzí ľudia hovoria pani a čo ma najviac vytáča, tak poniektorý mladý mi hovoria teta.
Neviem čím to je, ale ma to doslova ubíja.