Pľúcne chlamýdie

Príspevok v téme: Pľúcne chlamýdie
medulienkaa

Zdravím, ja sa už 3 roky trápim s pľúcnymi chlamýdiami po pôrode dcéry, mám vysoké hodnoty a bolesti kĺbov, po ATB od doktorky na chvíľu mi je dobre, no vráti sa to a oberá ma to o silu žiť. Poraďte mi niekto ako si s tým poradiť. Momentálne skúšam koloidné striebro z lekárne, no vraj sa nemá podávať vnútorne, musí sa riediť?
ďakujem
Jana

hehe1

dr.durovska bratislava, mudr. kozma bratislava.... tento protokol ale od nasich lekarov necakaj, ti nevedia nic, absolutne, ako pise ktosi dole, chlamydie su len koinfekcia, mozes mat nieco horsie, napis na chlamydie(bodka)info, to je stranka venujuca sa takym ako ty, tam ti ludia poradia a nasmeruju ta, chodit po lekaroch nema zmysel, nikam sa nedostanes, len po tych, co spominam hore.... vela stastia

medulienkaa

Mám naštudované, to čo môžem spraviť ja, určite spravím, no ako dokážem lekárku nasmerovať, už som skúsila dve, jedna tvrdí, že to je už prekonané, druhá mi naposledy dala ATB po ktorých som po 2 týždňoch prestala chodiť, tie bolesti neprajem nikomu. Nemáte niekto skúsenosť so skúsenejším doktorom, ktorý je prístupný tomuto protokolu?
Ak majú zmysel preparáty ako: Citricidal, NAC, Samento, extrakt z olivových listov, odkiaľ je ich najlepšie kúpiť, aby to neboli len slabé koncentráty,
ďakujem za akúkoľvek pomoc,
Jana

mascha

za chlamýdiami bude iný patogén, ktorý je ich nositeľom...koloidné striebro sa užíva aj vnútorne,pri užívaní nesmie prísť do styku s kovom, čiže plastová lyžička, vodou sa riedi len na klystír,môžeš skúsiť

Noelinka

A ešte niečo by som sa na tvojom mieste zamerala na imunitný systém. Problém môže byť aj v tom. Skús radšej vyhodiť peniaze na posilnenie imunity a nie na koloidne striebno kt nič nepomôže

Noelinka

Mala by si si nechať vyšetriť pľúca na astmu, cystickú fibrózu, alergiu a iné Mať chlamydie 3 r nie je normal