Pôrod

Príspevok v téme: Pôrod
Katka2425

Ahojte prosím o radu o niekoľko týždňov má čaká pôrod moja lekárka stále hovori,ze to bude cisárskym. Som prvorodička,mam problémy s krčkom maternice. No bola som na kontrole v Cadci a tam mi povedali,ze su za prirodzený porod aj keď môj krcok to nemusí zvládnuť.Moja známa rodila pred pár týždňami cisárskym,vybavila jej to rodina,lebo s spoznajú s primarom,pricom si vymyslela diagnozu,ze oslepne.Co mám robit? Vybrať si inú pôrodnicu alebo to skúsiť?Alebo sa dohodnúť rovno s primarom? Podľa mňa to nie je fér,ine nech skúsia a tie čo majú známosť a peniaze sa nemusia snažiť,nezaziju ani jednu kontrakciu,lebo si naplánujú?

0vecka

to je blbost cisarskym mozes rodit vzdy... prestuduj si ale problematiku nieje to take jednoduche po prirodzenom porode sa telo lahsie dava dokopy... navyse ak ti nedaju vyvolavacku tak nebudes mat ani mlieko

ANGEL-DEMON

čo nie je fér??? je to osobná vec každej ženy,... ved možeš rodiť cisárskym -zadarmo kedze je zdravotny problem,.. lebo mne tato tema pripada ze tym ženam čo rodia cisarskym zavidiš.... a pravdepodobne ak chceš este v buducnosti deti, tak z toho hladiska je pre teba pravdepodobne lepsi ten cisarsky...
každy bude vtkať do hlavy len prirodzene ešte predpokladam ze ten lekár čo je za prirodzeny porod je chlap... :-D to ma vie najviac pobaviť... však ved nech si rodí prirodzene on... su ženy ktore tie kontrakcie zažiť nepotrebuju -k šťastiu im nechybaju, atd...
a nebudu po cisarskom dotrhané aspoň..! ked je sikovny doktor vie zašiť brucho pekne a dnes sa daju jazvy odstraniť ...