Ahoj.
Jednoho krasneho dna som sa prebudil z horuckou ktora v priebehu dna ustupila. Myslel som ze to ma suvys s tym ze aom bol chory. Na druhy den v noci som sa prebudil na strasnu bilest ucha. Dal som si flektor a presla. Od vtedy mam zalahnute v tom uchu ktore ma bolelo. Bol som u svojho lekara bol som u usnej vraj mi nic nieje ani s uchom nic nemam. Bral mi krv - vraj nemam ziadne zapali ani bacile. Usna mi povedala ze to mam z hornych dychacich ciest kedze som bol v tom case chory. No uz chory niesom viac ako tyzden a ucho stale zalahnute. Vsimol som si ze niekedy je v pohode a ked sa predklonim alebo viac sa prudsie pohybujem vtedy ma v nom pichne alebo zalahne.
zalahnuyie ucha
skus to teda najskor kvapkami .. a ak to nepojde chod znova k dr .a poziadaj o preplach ... ale nechapem .. ja ked som prisla k dr , ze mam zalahnute v uchu .. tak automaticky mi urobil preplach ,ani sa nepozeral ..
nechapem ,preco ti usny neurobil preplach . mas tam maz .. ked ti toto robi ,ked sa predklonis , ja som to mala , a ked mi dr urobil preplach tak mi odtial vysla shrekova zlta tycinka :D a potom som pocula uz asi vsetko do 1 km :D ... sup nech ti urobia úreplach ... inak mne pomohlo aj nasivin , ked mi minule takto zalahlo .. tak som si kapla nasivinu a madzgala som si ucho stale ,, potom som si sparla do ucha a tolko zlteho mi vyslo az no .. nie je to o tom ,ze by si clovek necistil usi ,ale presne ako povedia usni dr ... ze tycinkami si ten maz len zatlacame dozadu . :)
asi máš tzv.štupel. šup šup do lekárne pre ušné kvapky, prípadne sa spýtaj lekárničky.