ako sa jej odvdacit?

Príspevok v téme: ako sa jej odvdacit?
orchidejka

ahojte. chcela by som sa s Vami poradit. robim v lekarni v jednej mensej obci/dedine a viete ako to na dedinach chodi, pan doktor, lekarnik a podobne profesie su pre ludi svate. Jedna pani (majitelka obchodu),ktory navstevujem je ku mne strasne zlata, robi pre mna akekolvek sluzby a plni mi vsetko co mi vidi na ociach, poskytne co potrebujem a dost casto sa stava, ze nepyta za to nic. Chcela by som sa jej niecim odvdacit, ale neviem cim a akou formou. Ci by to malo byt nieco z lekarne, alebo? Ak ano, co? Mne napada len celaskon a to mam pocit, ze z týchto veci oni neuzivaju nic. Lebo sa uz citim strasne hlupo, ked mi ona takto pomaha a mnohe ulahcuje a ja neviem, co jej na oplatku dat resp. ako jej pomoct. Mozno keby nevlastnila obchod, bolo by to jednoduchsie, nejaka flasa, bonboniera alebo podobna malickost ale takto? Dakujem za vase prispevky

a_dr1a

Ahoj. Moja kamoska je tiez lekarnicka a neraz mi dava rozne vzorky pripravky ai co dostavaju od farm.dilerov zadarmo alebo tiez ako darceky. Viem ze aj dake vitaminy takto dostavaju. Takze co jej urobit z takychto veci prip.homeopatik nejaky maly pekny darcekovy balicek? Lebo davat jej bonbonieru vino ai nevidim ako nieco vhodne, kedze ma obchod s takymto sortimentom tovarom. Daj jej nieco co ta vystihuje (lekarenske pripravky co ona v obchode bezne nena a nedrzi, co si tiez musi sama kupovat). Pripadne ta moja kamoska sa venuje aj bylinkam a sama vyraba mydielka, mini vankusiky z byliniek (plnene levandulou ai). Ona aj sama ako lekarnicka miesa rozne esencie pripravky a vyraba vlastne kremiky na tvar telo, vodicky vyraba na vlasy ai

orchidejka

No nemala, ale to sa nedeje u nas v lekarni, ale v jej obchode. Flasu vina, aj napriek tomu, ze ich ma niekolko sama v obchode?