ahojte. chcela by som sa s Vami poradit. robim v lekarni v jednej mensej obci/dedine a viete ako to na dedinach chodi, pan doktor, lekarnik a podobne profesie su pre ludi svate. Jedna pani (majitelka obchodu),ktory navstevujem je ku mne strasne zlata, robi pre mna akekolvek sluzby a plni mi vsetko co mi vidi na ociach, poskytne co potrebujem a dost casto sa stava, ze nepyta za to nic. Chcela by som sa jej niecim odvdacit, ale neviem cim a akou formou. Ci by to malo byt nieco z lekarne, alebo? Ak ano, co? Mne napada len celaskon a to mam pocit, ze z týchto veci oni neuzivaju nic. Lebo sa uz citim strasne hlupo, ked mi ona takto pomaha a mnohe ulahcuje a ja neviem, co jej na oplatku dat resp. ako jej pomoct. Mozno keby nevlastnila obchod, bolo by to jednoduchsie, nejaka flasa, bonboniera alebo podobna malickost ale takto? Dakujem za vase prispevky
ako sa jej odvdacit?
Ahoj. Moja kamoska je tiez lekarnicka a neraz mi dava rozne vzorky pripravky ai co dostavaju od farm.dilerov zadarmo alebo tiez ako darceky. Viem ze aj dake vitaminy takto dostavaju. Takze co jej urobit z takychto veci prip.homeopatik nejaky maly pekny darcekovy balicek? Lebo davat jej bonbonieru vino ai nevidim ako nieco vhodne, kedze ma obchod s takymto sortimentom tovarom. Daj jej nieco co ta vystihuje (lekarenske pripravky co ona v obchode bezne nena a nedrzi, co si tiez musi sama kupovat). Pripadne ta moja kamoska sa venuje aj bylinkam a sama vyraba mydielka, mini vankusiky z byliniek (plnene levandulou ai). Ona aj sama ako lekarnicka miesa rozne esencie pripravky a vyraba vlastne kremiky na tvar telo, vodicky vyraba na vlasy ai
fľaša vína by bola úplne v pohode
kup jej nieco mile, pekne v kvetinarstve alebo ezoterike :)
No nemala, ale to sa nedeje u nas v lekarni, ale v jej obchode. Flasu vina, aj napriek tomu, ze ich ma niekolko sama v obchode?
To by nemala robiť hoci je to od nej pekné. No a čo jej za to dať? Napr. flašu vína.