Sny

Príspevok v téme: Sny
Looktotheright

Čaute...v poslednen dobe sa mi čim dalej tym viac stáva žekričím zo sna...poväčšinou mi to povedia rodičia alebo brat keďže má izbu vedľa mňa.Veľmi si sny nepamätám...no niekedy sa zobudim na to že kričím lebo ma z toho rozbolí hrdlo...Možno by mi to až tak nevadilo...keby som pravidelne nevykrikovala svoje tajomstva...dokonca často veľmi vulgárne rozpravam..čo slovo to vulgarizmus...a už si neviem rady vie mi niekto pomôcť prosim ?

Iiiii

Ja som mal tiež zopár nočných môr, dej sna sa odohrával v čase Druhej Svetovej vojny, zjednodušene povedané ma po lese naháňal vlčiak, ja som si myslel, že ma odstrelia, ale nestalo sa tak, oni na mňa pustili psa. Bežal som ako o život, guľky som sa paradoxne nebál, ale toho psa áno.
Hrozný sen.

Iiiii

Ja som mal tiež zopár nočných môr, dej sna sa odohrával v čase Druhej Svetovej vojny, zjednodušene povedané ma po lese naháňal vlčiak, ja som si myslel, že ma odstrelia, ale nestalo sa tak, oni na mňa pustili psa. Bežal som ako o život, guľky som sa paradoxne nebál, ale toho psa áno.
Hrozný sen.

Iiiii

Mala by si vyskúšať spať tak, že budeš mať pustené rádio celú noc. Síce sa až tak nevyspíš, ale kričať nebudeš.
Ja napr. snívam niekedy s otvorenými očami. Nechápačka:-O