čo je to za vyražku?

Príspevok v téme: čo je to za vyražku?
diag

Minulý týždeň sa mi spravila vyrážka na penise. Najprv navrela, dalo sa to vytlačiť. Na druhy deň sa to začalo meniť a o 3 dni to vyzerá tak, ako na foto . Sex mam len s manželkou. čo to môže byť? Podobá sa to na syfilis? či herpes? Bol som pred troma týždňami v nemocnici, tak som hádam nič nechytil . Díky za odpoveď

diag

podla kožnej to je len poriadny zapal korienka, no na moj natlak mi buduci tyždeň spravi testy po inkubažnej dobe.

sanny999

herpes nikdy nieje 1 vyražka je ho viac... kolko ludi sa nakazi od frajerov,manželov.... za nikoho nemožeš dať ruku do ohna.. preto uznavam sex jedine s kondomom...

diag

Len od kial by som ho nabral, ved som nikde nebol, žeby som take niečo mohol dostať . Fakt to vyzera ako syfilis? nemože to byť nejaky herpes?

sanny999

Vypada to ako syfilis čím skor utekaj lekarke dajú ti antibiotikum penicilín g do žili syfilis sa dá vyliecit uplne len budes po prelieceni musiet ist ešte pár krát na odbery krvi na kontroly.

orchidejka

a nie je to len zapalene zahnisane nieco? skus ak mas doma framykoin alebo ichtamolovu masticku, ta vytahuje aj hnis aj zapal