Minulý týždeň sa mi spravila vyrážka na penise. Najprv navrela, dalo sa to vytlačiť. Na druhy deň sa to začalo meniť a o 3 dni to vyzerá tak, ako na foto . Sex mam len s manželkou. čo to môže byť? Podobá sa to na syfilis? či herpes? Bol som pred troma týždňami v nemocnici, tak som hádam nič nechytil . Díky za odpoveď
čo je to za vyražku?
podla kožnej to je len poriadny zapal korienka, no na moj natlak mi buduci tyždeň spravi testy po inkubažnej dobe.
herpes nikdy nieje 1 vyražka je ho viac... kolko ludi sa nakazi od frajerov,manželov.... za nikoho nemožeš dať ruku do ohna.. preto uznavam sex jedine s kondomom...
Len od kial by som ho nabral, ved som nikde nebol, žeby som take niečo mohol dostať . Fakt to vyzera ako syfilis? nemože to byť nejaky herpes?
Vypada to ako syfilis čím skor utekaj lekarke dajú ti antibiotikum penicilín g do žili syfilis sa dá vyliecit uplne len budes po prelieceni musiet ist ešte pár krát na odbery krvi na kontroly.
a nie je to len zapalene zahnisane nieco? skus ak mas doma framykoin alebo ichtamolovu masticku, ta vytahuje aj hnis aj zapal