Dobrý den,
Mam skoro 17 ročnú dcéru a zdá sa mi že je s nou niečo v neporiadku. V poslednom čase (asi tak pol roka) sa zaujíma o psychiatrické liečebne a túži sa tam dostať. Stále na internete hlada diagnózy a choroby v ktorých by sa našla aby mohla isť na psychiatiu. Som stoho v koncoch neviem či mám vyhladať odbornú pomoc alebo počkať. Za pomoc vopred dakujem.
Kedy vyhladať psychologa/psychiatra?
Porozpravajte sa nou,ona vam moze dat odpoved na to co hlada a preco.
psyche.sk
Na co chces cakat? Dcera si hlada pomoc, tak zrejme citi, ze sa s nou nieco deje a nevie co. Tak treba s nou ist na vysetrenie. A porozpravaj sa s nou.
najprv skuste psychologa,... on z nej dostane čo j s nou... mozno jej pomoze... uz tam robia rozne testy...
Asi chce byť in. V 17. tich rokoch isto nemôže mať vážne zdravotné problémy takéhoto rázu. Ak vyrastala v pokojnom prostredí, tak je isto v poriadku a nemusíte si robiť preto zbytočné starosti.
A čo sa týka psychológov, asi by mal byť už podchytený každý. Isto by to prospelo tak rodičom, ako aj deťom.
Chodte s nou na take vysetrenie, na ake ona chce...tam zisti, ci liecbu potrebuje alebo nie. Ak vyhladava taketo veci tak asi nebude vsetko v poriadku. Alebo sa s nou porozpravajte, zistite co ju trapi, ako sa citi a pod.