zdravim vas zeny,co si myslite o chalanovi co ma 26 a je ,no ako by som to nazvala tzv, zajacik,:D nevravim ze je uplne neskuseny,riesil daco ozaj ze kratkodobe,ale tak proste nedoslo na to,, niektory to o nom tusie,no on o tom nikomu nehovoril,ale je to celkom fesi a dobre sa bozkava heh,neriesim s nim nic vazne,nic sme spolu nemali,ale vravel ze to nekcel robit len tak s hocikym,ze to kcel z lasky no,,ja neviem aky mate nazor na taketo myslenie,viem ze je to jeho vec a kazdeho osobna vec ale aj tak,som o 3 roky mladsia od neho,este
baby,zeny co si myslite...
26 ročný?? zajačik???? tak ak s ním paktuje 40-50 ročná, tak ano je zajačik... ale inak nechapem...
Co si o nom myslim? Len to najlepsie...
Skor ty mi prides divna
A este nieco. Ak to s nim nemyslis vazne, tak ho radsej nechaj tak. Ak tolko cakal na tu pravu nech sa jej aj docka. Lebo ak sa do teba zalubi a bude s tebou, tak preto, ze ta bude lubit milovat. Cize aby si mu zbytocne neublizila, nezranila, neodkopla ho
Ťažko ti asi niekto poradí:-) Rozhodnúť sa musíš vedieť sama.
ludia, preboha, otvorte niekedy nejaku knihu. nikto sa nevie vyjadrovat, neda sa to ani citat. jedna veta na 10 riadkov a vypovedna hodnota 0