ahojte. pred par dnami som si nasla dve velke hrckz na jednom prsniku, su velke podlhovaste hrbolate, pripominaju mi uzliny... velmi som sa zlakla, mam 20 rokov, vysetrenie prs mi este nerobili. objednana som o dva tyzdne. no dost ji to znemoznuje zivot, trapi ma to, bojim sa co to bude :( skusala som obvolat par klinik sukromnych, ci my by ma nezobrali, no skor ako tam o 2 tyzdne nikde termin ziadny nie je...
aka je pravdepodobnost, ze to bude nieco vazne ??:(
hrcky na prsniku,pravdepodobnost rakoviny ?
a odkial si? lebo v Banskej Bystrici je jedno fajn centrum a naposledy som sa objednavala vo stvrtok a termin som mala hned na pondelok, tak mozno aj teba by skor vzali, len zase cestovat nejaku dialku asi zato nestoji no...jedine zeby si bola z blizkeho okolia :)
inak mas 20 rokov a vravis, ze nemas hrcku ale hrcky (v tak mladom veku mat viac nadorov, to je fakt ze maaaaalinko pravdepodobne), to budu podla mna prsne zlazy (alebo prsne tkanivo, ci ako sa to nazyva :D ), to su take hrbolky, ktorych je viac.....ja som mala kedysi fibroadenom v prsniku a to bolo na dotyk ine ako tie zlazy...myslim si, ze na 98% to nic nebude, drzim palce ;)
Hlavne sa vyvaruj mliečnych výrobkov, mlieka, hustých tukov a sladkostí, čo sú hlavné príčiny týchto problémov.
HAK nikdy brat nebudem, je to svinstvo. stravu aj životosprávu sa snažim udržiavať, no škola mi to znemožňuje lebo tam prežívam neskutočne stresy :(
Ahoj, vo velmi malo pripadoch byvaju hrcky zhubne. Ale pre istotu nikdy neber hormonalnu antikoncepciu a zdravo sa stravuj