Zdravim, nevladzem uz upozornovat mojho muza na tieto nechutnosti. Co s tym? Je mi z neho zle. A z nosa da prst do ust, ja uz nemozem s nim.
Vrtanie sa v nose, cmukanie, plutie vonku, sparanie v zuboch
Indrida4 ti garantujem ze drviva vecsina sa na to proste vyserie a radsej si da kolacik
Bud to akceptuj alebo sa s nim rozved. To uz nie je male dieta aby si ho mohla preucat.
Moze to byt skryta nervozita, alebo navyk z domu.
Ovevka, tak on bude prvy s prstom v nose tu zenu co pribrala kritozovat! A tieto dve veci su neporovnatelne, prva je neslusnost a pribratie na vahe 20 kg je zdravotny priblem.
lol preco ked chlap robi taketo nieco tak je to humusak ale ked zenska priberie 20kg a chlapovi to vadi tak je to hajzel ktori ju nemiluje?
Nevolá sa ten tvoj manžel Viktor? Jedného takého totiž poznám.Tiež má podobné vtipné prejavy.
Možno je len nervózny a tým si to kompenzuje. Ale že z nosa do úst?:-) Neber to asi až tak tragicky, len sa s ním viac rozprávaj. Keď v tom bude pokračovať, tak možno pridá aj ďalšie "čísla". Mala by si mu to pripomenúť, že by to nemal opomínať v rámci svojich voľnočasových aktivít. A keď šoféruje, tak sa vyhýba všetkým dieram? Aj to si treba všímať:-)
ja by som snim na tvojom mieste prestala chodiť medzi ludí.... možno sa spamätá...
Nerobil to predo mnou ked sme sa spoznali. Ked ho upozornim niekedy prestane na par minut, alebo sa este rozculi, ze sa nemam na neho pozerat.
Fakt nechutné, to kde sa takému priučil? Nevedela si o tom kým ste sa zobrali? Čo ti povie keď ho na to upozorníš, ako reaguje?