Dobry den. Chcela by som sa opytat, ci je mozne vramci 1 operacie upravit (narovnat) nosovu prepazku a zaroven aj upravit tvar nosa (zmensit ho). Je toto mozne vramci 1 zakroku? Mate niekto podobne skusenosti? Velmi dakujem za kazdu radu.
Oprava nosovej prepazky spojena s upravou nosu
Veru tak - dakujem za odpovede, velmi si mi pomohla a povzbudila ma. Stale vsak trosku vaham, ci do toho mam ist.
Ak by ste mali este niekto nejake skusenosti, velmi by mi pomohlo, keby ste sa o ne podelili. :)
no fotky zial nemam, co aj lutujem. mala som velky a hrbaty nos. s vysledkom som spokojna i ked, hore mam tu kost nejako divne zrastenu, ale citit to len na dotyk, opticky to nevadi.
doktora ti zial neviem odporucit, ja nie som na sk, robili mi to v zahranici, v normalnej nemocnici. takze v tom ti zial neporadim. viem ta len odradit od jedneho, v ziadnom pripade nechod k Marsalovi.
a poinformuj sa, ci by si to tiez mohla spravit cez poistovnu...
vsetko dobre!
Veru tak - dakujem ti velmi pekne za odpoved :))
Popravde, bolesti sa ani nebojim. Pocitam s tym, ze ma to bude boliet, ale to nejak vydrzim. Coho sa viacej bojim je vysledny efekt. Ak by si mi este odpovedala na nasledujuce otazky, tak by som ti bola veeelmi vdacna. Nemas nahodou fotky pred a po? Aky si mala problem s nosom? A kto ti to robil? S doktorom si bola spokojna? V akej nemocnici?
Aa to video som uz zial videla.
Chces cistu pravdu???
Boli to jak svina. Myslim ze ta prepazka nie, ale tym ze ti rozbiju nos, tie kosti....je to fakt bolestivy zakrok. Potom mas dva dni napchate tampony v nose, takze dychas ustami. Toho som sa najviac obavala, ale pravdupovediac som to popri tej bolesti potom ani nejako nevnimala. Tyzden som bola opuchnuta ze ma vlastny muz nepoznal, pery take ze aj angelina jolie by mi ich zavidela. Moja tvar vystriedala snad vsetky farby... Nepamatam uz ako dlho trvala ta intenzivna bolest, ale ono to je zo dna na den lepsie. Ked mi dali dolu tu sadru ci co to je, tak som sa pred zrkadlom rozplakala a vsetku bolest zabudla... Oplatilo sa! Isla by som do toho zase, ale odporucam ti nepozriet si tu operaciu na videu, ja som to totiz nahodou vidrla v tv, chvalabohu som uz mala po...inak by som asi nenadla odvahu. Ale ako hovorim, bolest sa da vydrzat, vydrzali to uz viaceri... Drz sa!
Jaaaj a mne to robili normalne v nemocnici, ako potrebny zakrok kvoli ztazenemu dychaniu, priplatila som si len za tu plasticku upravu, tym padom je to lacnejsie ked neplatis narkozu atd...
veru tak - vies mi prosim ta o tom povedat viac? Kde ti to robili? Ako si spokojna/y? Oplatilo sa?
ano je. mne to robili.
Podľa mňa áno, aj keď osobnú skúsenosť nemám :)
Nikto mi nevie poradit?