Asi som sa zbláznila , myslím na to ako to všetko skončím , vlastne ani nemám na vyber chcela by som žiť normálny život no nemôžem , spadla som na samé dno mám dlhy , bola som hlúpa a zničila si život kvôli naivite .... to je jedno , nemôžem ani pracovať , lebo by má naháňali exekútori , človek v tejto dobe fakt nemá dôvod žiť , všetko je na nič ..... zajtra pôjdem asi psychiatrovi pre lieky a všetky ich zjem , samej seba mi je ľúto , aká som chudera ...... je dôvod prečo to nespravit? Je tu niekto taký ? Čo bol na dne ? A spamätal sa ?
Je koniec
ži a bojuj!
ANGEL-DEMON poradila dobre a nevšimol som si že by sa tam také slovíčka nachádzali ako neviem čo vám tato osoba spravila ale fakt musíte útočiť keď nerobí nič zle. Teraz ku zakladateľke, naozaj sa chceš vzdať ? keď ta život položí na kolena musíš vstať vždy existuje možnosť ako to vyriešiť treba len bojovať. Práca v zahraničí je tiež možnosť.
Hlavne nikomu neodpisuj na maily a nerozoberaj svoje sukromne veci. Davaj si pozor, niekto si mysli ze urobis teraz cokolvek pretoze si na tom tak ako si a budu na teba kdeco skusat aby ta zneuzili na bohvieco. Tu to rozpisovat nebudem ale nereaguj na taketo maily a nedaj sa zmanipulovat a zneuzit na nieco este horsie! To radsej chod ku tomu psych. Never nikomu, len sebe. Ani nevies o com pisem a nechci to vediet. Davaj si pozor.
Hlavne nechod ku psychiatrovy, lebo ten ta potopi viac ako 3 exekucie na krku a ziadne lieky nejedz. Ak si si narobila problemy, tak radsej rozmyslaj, ako to rozumne vyriesit. Praca vonku je dobry napad. Kolko mas dlhov? Ak je to splatitelne, tak to splacaj, aj s exekutorom sa da dohodnut. Ludia si svojou blbostou narobia problemy a aj svojim rodinam, no namiesto aby sa postavili zodpovedne k tomu, idu sa samovrazdit. Ubohe! Dufam, ze niesi sracka a neurobis co pises. Su na tom aj horsie ludia. Hlavne mysli ako z toho von, ale rozumne.
Ale angel-demon ma pravdu. ja to mam tak isto. lenze mne uz exekutor vzal vsetko. a to kvoli dlhom a nie mojim. prisla som o vsetko! polovicu z platu ide na exekuciu a za ostatne platim najom pretoze mam male dieta nemam momentalne na vyber. nikoho a nic uz nemam ale v zivote by ma toto nenapadlo, ze nieco si urobit! nikdy! viem ze toto cele je len docasne a to mi dava silu pretoze viem ze uz sa to blizi ked ti co somnou vyje*avaju dnes, budu daleko za mnou. ak mas moznost vypadni zo slovenska alebo si najdi pracu na cierno
Angela , najdi si forum hodne tvojej urovni a prestan tu radit inreligentnym ludom svoje expresivne rady a nadavky ko....a pi..., to sme uz fakt nie zvedavi
miesto ku pschiatrovi si vygoogli prácu v ČR !!! tam exekutory nemaju dosah... bud sa vschopis a pojdes tam alebo rev do vankuša a nepomoze ti to...
A nemôžeš ísť pracovať do zahraničia? Tam ťa exekútori nebudú naháňať. Ak ťa má niekto stále rád, tak musíš žiť už len kvôli tej osobe. A ak máš všetky tie problémy "len" kvôli svojej prílišnej zodpovednosti, tak by si sa nad ňu mala trochu povzniesť, potom to pôjde všetko ľahšie:-)