Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy a ako začať riešiť budúcnosť

Príspevok v téme: Kedy a ako začať riešiť budúcnosť
PaulaP

Mám priateľa, obaja máme 25 rokov. Poznáme sa asi 2 a pol roka, oficiálne spolu chodíme cca pol roka no dávali sme sa dokopy tak postupne, trvalo to niečo vyše roka.
Spoznali sme sa na jednej akcii cez našich spoločných kamarátov. Postupne sme sa stretávali stále častejšie, rôzne koncerty, festivaly, chaty alebo sme chodili len tak niekam do baru. Aj teraz to u nás vyzerá tak že cez víkend skoro stále niekam chodíme, či už len tak do baru na pivo, víno alebo na iné akcie.
Mne to zatiaľ takto vyhovovalo ale začínam si uvedomovať že už mám skoro 26 rokov, v mojom okolí sa ľudia berú, zakladajú si rodiny. Nehovorím že by som sa hneď chcela vydávať ale tak možno o 2-3 roky už áno a neviem ako je na tom môj priateľ. Nikdy sa o budúcnosti nerozprávame, no teda áno ale len také veci že kam pôjdeme v lete na dovolenku :D

Poraďte akým spôsobom tak nenápadne zistiť či sa vôbec chce ženiť, mať rodinu a kedy by to asi chcel. Obávam sa toho že on nad niečim takým ešte nerozmýšľa a nechcela by som ho nejak vystrašiť alebo čo.
Inač čo sa týka nášho vzťahu je všetko super, rozumieme si, nehádame sa, veľmi ho ľúbim.

lexxjones

lexx87jones (AT) outloo k.com

Zdravím vás, jmenuji se Lexx Jones já jsem UNITED STATE armádní důstojník, doufám, že tento email tě najde dobře a zdravě a doufám, že můžeme navázat vztah, protože jsme zde setkávají poprvé, i prošly profil, který mluví dobře, že jste na tomto místě a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil a rozhodl pro komunikaci s vámi. Je mým přáním, aby tě znám, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě skrz můj soukromý e-mailové schránky (lexx87jones@outlook.com), takže jsme nemůže vědět sami lépe. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem. Díky a doufat, že slyším od vás nejdřív. lexx87jones@outlook.com
Hodně lásky

OtikX

Sú muži ktorí sa nikdy nebudú ženiť, sú muži ktorí nechcú deti, sú muži ktorí tieto veci chcú riešiť až keď oni budú v tom správnom veku a kašlať na partnerku, len si užívať. Ste spolu tak sa o tom porozprávajte, sú to podstatné veci, v ktorých je ťažko dosiahnuť kompromis. Potom môžete riešiť veci ako bývanie a cesta k nemu.

0vecka

ja by som nahodil tu temu ale netlacil ak to Zahra do autu tak to nechat tak a skusit o par tyzdnov zase ak sa nebude chytat tak to nanho vyklopit

ANGEL-DEMON

pokial je zabezpečené vlastné bývanie ostatne uz nie je problem...
a vy dvaja spolu nekomunikujete...? ved sa ho normalne opytaj na buducnost, svadba, deti, aky ma nazor....?