Mám priateľa, obaja máme 25 rokov. Poznáme sa asi 2 a pol roka, oficiálne spolu chodíme cca pol roka no dávali sme sa dokopy tak postupne, trvalo to niečo vyše roka.
Spoznali sme sa na jednej akcii cez našich spoločných kamarátov. Postupne sme sa stretávali stále častejšie, rôzne koncerty, festivaly, chaty alebo sme chodili len tak niekam do baru. Aj teraz to u nás vyzerá tak že cez víkend skoro stále niekam chodíme, či už len tak do baru na pivo, víno alebo na iné akcie.
Mne to zatiaľ takto vyhovovalo ale začínam si uvedomovať že už mám skoro 26 rokov, v mojom okolí sa ľudia berú, zakladajú si rodiny. Nehovorím že by som sa hneď chcela vydávať ale tak možno o 2-3 roky už áno a neviem ako je na tom môj priateľ. Nikdy sa o budúcnosti nerozprávame, no teda áno ale len také veci že kam pôjdeme v lete na dovolenku :D
Poraďte akým spôsobom tak nenápadne zistiť či sa vôbec chce ženiť, mať rodinu a kedy by to asi chcel. Obávam sa toho že on nad niečim takým ešte nerozmýšľa a nechcela by som ho nejak vystrašiť alebo čo.
Inač čo sa týka nášho vzťahu je všetko super, rozumieme si, nehádame sa, veľmi ho ľúbim.