stretnutie s rodicmi

Príspevok v téme: stretnutie s rodicmi
looser

02.11.2016 18:52:37
caute. chceli by ste sa stretnut z rodicmi (matkou) po 25 rokoch zivota co vas nechala na odpis? nemal som sance na dobry zivot pijem alkohol,fajcim travu. nemam nikoho okrem ludia v rakusku kde pracujem a ma zavolali 2015 na vianoce ale nedal som to. iba ma zaujima ano alebo nie na otazku. dakujem. Michal

looser

nechcem si robit predstavu ze to viem odpustit lebo neviem ani nechcem. pre mna to znamena stretnutie s niekim kto je level minus100

Messje

Looser
To vsetko zistis az ked sa stretnete.Povedz jej na zaciatku ze to bude chvilka.Ak by ti bolo neprijemne aby si mohol odist.Vsetko je teraz na tebe.Ale isto do toho chod.Drzim palce

anonymka99

Odpustiť nemusíš, ale dať šancu pekným chvíľam budúcnosti dať môžeš. Šanca ktorú by si nemal premárniť...

looser

Dakujem vam ja mam take zmiesane pocity z toho. nikdy za mnou nikdo neprisiel a nikomu som nechybal a teraz preco to chce? ja som sa trapil uz velmi moc a mozno ocakava ze som sikovny alebo bohaty a ja nemam vobec nic a mozno ma preto bude nenavidet este viac a to by mi ublizilo este viac. niekolkokrat som musel byt v spitaly a tam mi bolo najlepsie lebo tam boli ludia ktory ma mali radi a teraz ked uz mi dari zit lepsie tak zas mam pocit, ze mi to chcu znicit

0vecka

+- to co napisala Messje... ja by som sa stretol ale ak fakt nemala na to dobry dovod tak by som jej asi neodpustil

Messje

looser
Preco hned taka prezyvka?
Nenapisal si ci sa chce stretnut mama a vyhladala ta ona alebo opacne
Skus tomu dat sancu.Nie mame ale vam obom.Mozno sa vela veci zmeni.Mas este vela rokov pred sebou a mama v zivote znamena vela.To co bolo uz nedozeniete ale to co bude este moze byt pekné. Za to stretnutie nedas nic.Hocikedy mozes odist ale skusit to mozes.
To ze pijes...aj to je dôvod. Snazil si sa to cim si presiel zapojat alloholom.Ten ta nechal aspon zabudnut a netrapit sa.Ale vzdy vutriezvies a si späť. TEn to nevyriesi.Len zhorsi.Stretni sa s mamou a dovol jej vysvetlit veci.Viem ze nikdy nesmie byt dovod aby matka opustila svoje dieta ale...vypocut ju mozes.Horsie uz byt nemoze.A potom si povedz...a teraz zacnem odznova.Nebudem looser.Dokazem sebe a ostatnym .Su deti co vyrastli s rodicmi a tiez na prd detstvo.Ale neklesli na dno...Nechceli byt ako ich rodicia.Aj ty to mozes zmenit.

Iiiii

A čo sa týka alkoholu a podobne, tak sa zamysli nad tým, či ťa to vôbec ešte baví. Posedieť v krčme môžeš aj pri minerálke alebo pri káve, aby si s niekým pokecal. Treba len porozmýšľať a namaľovať si lepšiu budúcnosť.
A keď nie, tak si stále môžeš povedať, že máme krásny slnečný deň, tak prečo ho nepresedieť v krčme pri okne - ha, ha.