Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosím poradte mi

Príspevok v téme: Prosím poradte mi
Australia

Ahojte, som úplne v koncoch.

Mala som 5 ročný vztah ktorý som nedavno ukončila a je mi z toho neskutocne smutno a zle.

Začala sme spolu keď mala 15 rokov možno preto som sa na neho tak naviazala. On je odo mna o 7 rokov starší. Naše začiatky boli dost zle .. stale sa so mnou rozchádzal lebo on bol na výške a nemal na mna čas tak nechcel aby som na neho čakala. No počas tých 9 mesiacoch sme sa davali dokopy a ked som si myslela že vsetko bude super tak hned mi tu nadej zobral a dal nam pauzu. Dosť mi to ubližovalo.

Neskôr som zistila že vtedy chodil na badoo a volal ženy na kavu a vypisoval spolužiacke ,Adi s ktorou sa stale nemohol dat dokopy lebo bud ona niekoho mala alebo on, ako by s nou chcel byt a ka je krasna a podobne. Tieto veci som sa dozvedela asi pred dvoma mesiacmi. No potom sme už spolu boli normalne a vsetko bolo fajn.

Ja studujem v Martine takže byvam na intraku ale každý vikend som chodila domov a vsetok svoj čas som riadila podla neho aby som ho videla najviac ako sa dalo. Po čase som prisla na to že si vypisoval aj s inými ženami veci že ich balil a oslovoval rovnao ako mna. Vypisoval aj jeho kolegyni Jane čo mala 40 a 2 deti ako sa mu robuchalo srdce ked ju videl .. ked som na to prisla tak mi povedal že si len robil srandu len ju namotaval ale ona sa nedala a že to boli len sproste reci. No sučastne pisal aj kamoske ktorej sa zdôveril ako sa nevie rozhodnut medzi mnou a Janou lebo ho strasne pritahuje kedze sa s nou dobre keca. To mi strasne ublizilo a nastrbila sa moja dôvera. Stale rozmyslam že keby sa streli a ona ho neodbijala že by s nou nieco mohol mat. Potom zas vypisoval tej Adi ako lutuje že mu utiekla pomedzi prsty a podobne .. proste stale tu niekde bol.

Pred dvoma rokmi som odisla do Australie kde som bola 8 mesiacov a vydrzali sme to čo povazujem za velku skušku ale zas mi to nazabuda vycitat niekedy ked ma amok. Ked som sa vraila zas som zistial že si vypisoval s Adou aku ju chcel bozkavat ked sa stretli kým ja som bola prec co sa ma neskutocne doklo a zranilo.

Na chvilu s tým asi prestal a potom prisla dalsia baba, ta po nom vystartovala a ževraj ju odbil o com trochu pochybujem lebo on je taký spisovatel. Sluboval mi že mi už takto neublizi a ja som mu povedala eeste raz nieco take najdem tak koncim že toto už nezvladnem dalej byt stale v strachu. Toto cele malo za nasledok že som sa stale bala a potrebovala som veci o nom.

Pred mesiacom som zistila že hned ako sme sa rozlucili isiel na sexzoznamku a pozeral si nejake profili a pisal si s niekym . Hned som mu volala a on povedal že mu je to strasne luto a ked som mu povedala nech mid a heslo že sa presvecim ci si važne nic zle nepisal mi povedal že nie lebo by mi to ublizilo a že si tam chodil len po rady ako byt dobrý milenec. Po dvoch dnoch naliehanie nech mi povie co tam riesil mi povedal ze sa len vypytoval tych bab že co robia, ako to robia a za kolko. Dosť tažko sa mi to veri.

Už mu dekokažem verit .. stale ma rosi aby som sa k nemu vratila že ma len mna a bezo mna to nezvladne a že vie že sa zachoval ako hlupak ale chce to cele odcinit aže sa zmeni.

Nejde tu len o to ... proste je trosku agresivny ked je toho na neho vela ... zacne kričat a bit niecim do stien a ukludni sa len ked si ublizi asi ho to potom prberie. Podla neho o nic neslo len si potrboval zvýsit sebavedomie tým že vidi že by nejaku vedel zbalit. Pred 5 meisacmi sme sa pohodala a nazvam na skurvenou pičou tak som odisla a o týzden na odprosoval tak som mu dala druhu sancu a potom ta sexzoznamka.

Niekedy ked ma svoj amok tak sa ho až bojim ... začina byt niekedy ako jeho otec co neni dobre lebo ked si predstavim že by som mala žit s niekým ako jeho otec co je sice niekedy mily ale je to nervak tak to teda nie. Ja mam v plane ist na výsku do Brna a on stale len hovori ako odide z levoče kde nema poriadnu pracu ale nič si nehlada nechava to tak .. už mi tak pride že len niceo slubuje stým odchodom ale nikdy to neurobi.

Strasne vela veci čo pre mna kedy urobil mi vycita alebo ako to on hovori len mi to pripomina aby som na to nezabudla. Vycital mi uy ako sa pred 5 mesiacmi musel doprosovata by som mu dala dalsiu šancu. Stale len vsetko prekruca aby z toho vysiel najhorsie, asi ma komplex menejcennosti si myslim Už si ani neviem predstavit nasu buducnost.

Bojim sa ostat sama po 5 rokoch ... mam strasne vycitky svedomia ked vidim ako sa strasne snaži a chce ma nazad za každu cenu ale ja to už dalej nazvladam byt neustale v strachu. Bojim sa že nenajdem cloveka ktorý by ma mal tak rad ako on, čo by pre mna robil to čo on a že by mi ma možno važne podvadzal čo on asi neurobil. Zažili sme spolu vela pekný veci ale aj zlých.

Ja len neviem co mam robit .... či som urobial spravne. Som celkom na dne aj rozmyslam ci nebol na tej zoznamke len po rady ale to pride neuveritelne. Stale tu niekto bol ... stale rozmyslam ci to nerobia všetci muži, a či som mu dala sancu to zmenit ked som na vsetko prisla o pol roka alebo o rok na to .. neviem ci by som mu dokazala este verit ked už teraz to moc neslo.

mam neskutocne vycitky aj napriek tomu co sa vsetko stalo ako mne vela krat krical a rozbijal veci kvoli hlupostiam.

tarapaca

Australia prepac ale ty si neuveritelne prastena. Precitaj si to po sebe 10x a skus poradit akoze je to niekto cudzi.

mascha

čudujem sa ti,že si to nespravila už skôr, vyčítky si v žiadnom prípade nerob, to ti nemá z okruhu tvojich známych potvrdiť? on je totálne nezodpovedný, nespoľahlivý a nezrelý, a v tomto vzťahu si doteraz nevyzrela ani ty, musí padnúť na hubu aby sa spamätal, ale nie je vylúčené, že pod vplyvom zlého duchu nečistoty na ktorého je naviazaný môže aj telesne ublížiť,tak nevieš či chceš riskovať,iba ak by tvoja láska bola na duchovnej úrovni

Podrezanyjazyk

Daj mu šancu ved ťa tak strasšne miluje.
Keď nebudeš mat jeho budeš stratená.
Určite sa polepší veď to je vidieť.
To čo doteraz robil ho už prestalo baviť a už bude len pri tebe.
Bez neho si stratená!

Amadea1

Nečítala som všetko, ale stačilo pár viet, aby som pochopila, že je to pako.
A teraz bez servítky - vy ste baby niektoré strašné, ale že strašné trúby.
Nemáte samy seba rady, nevážite si samy seba, tak potom čo chcete od takých truľov ako je tento?
Však by si ty, milá autorka príspevku, mala byť štastná, že si sa takéhoto koňa zbavila a oslavovať tú chvíľu a nie za ním vyplakávať.
Či si naivne myslíš, že sa stane zázrak a on bude poslušný partner či nebodaj manželík?
Sa už zobuď!
Žišmárjá, jej je za ním ľúúúto, omg....

Australia

dakujem za komentara,
nemožem povedat že by ma podvadzal teda aspon nemal dovod. Mal vsetko a skusali sme nove veci .. takže nuda urcite nebola.

Je to pre mna tažke lebo viem že vela krát stal pri mne a pomahal mi tak ako som aj ja jemu. Teraz mi posiela listy a chce ma važne nazad aj ked viem že sa toho uy bojim. Ja už ani neviem ci ho este lubim .. nevyznam sa v sebe.Ja som strasne citlivý clovek možno preto to tak teraz vnimam vsetko.

qweqweqwe som rada že niekto vie ako sa citim a presiel si tym. Niekdy ked si predstavim ako sa budem ciitit ked si najde druhu tak nejpv mi je smutno lebo viem ako ma zahrnoval laskou a starostlivostou ale to ako kričal na vlastmu mamu mi kus pomahala si uvedomit že to neni normalne a že toto nechcem aby som sa niekeho bala.

lexxjones

lexx87jones (AT) outloo k.com

Zdravím vás, jmenuji se Lexx Jones já jsem UNITED STATE armádní důstojník, doufám, že tento email tě najde dobře a zdravě a doufám, že můžeme navázat vztah, protože jsme zde setkávají poprvé, i prošly profil, který mluví dobře, že jste na tomto místě a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil a rozhodl pro komunikaci s vámi. Je mým přáním, aby tě znám, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě skrz můj soukromý e-mailové schránky (lexx87jones@outlook.com), takže jsme nemůže vědět sami lépe. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem. Díky a doufat, že slyším od vás nejdřív. lexx87jones@outlook.com
Hodně lásky

vecnyzivot

Ide o ťažkého namyslenca s vysokým egom. Jemu ani tak nejde o to aby mal sex so všetkými ale o to aby bol všetkými žiadany aby po ňom šaleli a aby všetky na ulici či mladé či staré či vydaté či slobodné či s frajerom či bez či pekné či škaredé len po ňom pozerali a za alfa samca ho mali. u každej ženy musí mať pocit že je žiadaný aj napriek tomu že s ňou zametá jak s poslednou handrou. Odmietnutie by bola najťažšia rana preňho. a práve takú ranu potrebuje aby zrazila jeho pýchu a vysoké ego a namyslenosť.
Trošku od veci. V Rakúsku v jednom krásnom 3 hviezd. hoteli pracovali zamestnanci. BOl to rodinný podnik. čašník Slovák čo mal ženu a dve malé babatká na krku na Slovensku, jeho cieľ: živitel rodiny. šikovný, najlepší zamestnanec.
chyžná, občas výpomoc v kuchyni na pár hodín - šikovná slovenka čo mala smolu v živote vo finančnej oblasti, poisťovaci a nebankovky na Slovensku ju obrali o peniaze, lesbička, ktorá kvoli kresťanstvu nechcela sex so ženou ani vzťah so ženou, ale chcela byť sama, jej cieľ: práca na stálo alebo aspoň na dlhé roky splatiť dlhy a našetriť na byt
pomocná kuchárka - veľmi šikovná, síce z Indie, po nemecky perfektne, 7 rokov praxe, jej cieľ: práca v Rakúsku na stálo, že tam zostane do dôchodku. Našetrila na auto, urobila vodičský.
Celé generácie jednej rodiny budovali podnik. Staršia šéfka: ochotná vyjsť v ústrety hosťom. Do 21.00 sa varilo. Ona hladného človeka chápala a ochotne spravila rezeň aj o 21.15. naliala, predala cigy, bez problémov.
Mladá šéfka: naučená podľa toho. Ochotná makať, robiť, zostať na nadčas, ked niekto zablúdil po záverečnej.
Hotel na kopci, turistická oblasť, široko daleko nič na jedenie, široko ďaleko žiadne reštiky podniky kde by sa človek mohol najesť. Vrchol kopca, koniec turistickej trasy. podnik celé roky prosperoval. reštika otvorená takmer nonstop deň, aj noc podnik dosahoval zisky a zamestnanci mali ubytko stravu zadara, plus rakúsky plat.
Mladá šefka šikovná kuchárka s dobrým srdcom sice pekná žena sa nešťastne zaľubila do namysleného egoistu, ktorý mal veľmi chudobných rodičov. vyučený kuchár. škola kuchár sa tam dala robiť bud dennou formou 3 roky alebo externou 5 rokov: že človek robí na plný uvazok po celý čas študia: rozumej zasratý 14 ročný fagan už robí na plný úväzok za 1500 € niekde odkiaľ ho nesmú vyhodiť, lebo je učeň občas ide na preskúšanie: to mu dajú tak či tak. A je vyučený kuchár po 5 rokoch. Nechala sa nabuchať a otehotnela. Ked nemohla ona ako hlavná kuchárka variť, vzala si muža ktorý predtým robil inde k sebe do podniku za kuchára. On sa začal nad každého vyvyšovať a ponižovať 7 rokov pracujúcu pomocnú kuchárku iba preto lebo bola čierna, nenávidel nadával ona po pár dňoch odišla že si ide hľadať niečo iné. bola milá k ľudom a tak a nechápala také jednanie. Podnik prijal novú pomocnú kuchárku: veľmi šikovnú inžinierku ekonomie zo Slovinska. bola to jej prvá práca v Rakúsku. jej cieľ: Chcela sa lepšie naučiť nemecky, potom si nájsť prácu v banke alebo v kancli ale v Rakúsku lebo v Slovinsku sa málo zarábalo bola hetero
Ponižoval aj tú druhú tú chyžnú tu lesbu ale tá bola v kuchyni len pár hodín týždenne ináč bola zavretá na izbách anemala s nikým nič. Nadával starej šéfke a aj svojej žene, ponižoval ich a zosmiešňoval pred zákazníkmi a pred zamestnancami, vraj sú total idiotiš a nevedia logicky myslieť a podobne reči. Chlap slovak čašník ako živitel rodiny si netrúfol ani jednu pípnuť proti nemu tak hral falošné kamarátstvo. Veľká šéfka plakala a malátiež, že jak sa chová. Zúril jak pes, že prečo on nemá nikdy voľnoa vybavil si že pondelok bude ruhetag že bude reštika v ten deň celý deň zavretá aby mal voľno. Mladá mu to schválila lebo simyslela že budú spolu romantické rečičiky budú hrkútať a on sa vysral na ňu nechal ju unavenú abyjej decko revalo a išiel nagolf a za kamošmi a tak abol totálny nervák robil žene svojej zo života peklo. veľa sa naplakala zaňho, potom už aj utorok a potom už aj stredu. potom štvrtky a piatky a soboty zariadil aby sa na obed nevarilo len večer. Jedine nedele sa varilo celý deň. pre jednotlivcov. No milostivý pán šéfkuchár povedal slovakovi čašnikovi že ked niekto po 20.00 objedná rezeň tak nemáme ked vyprazanu rybu tiez nemáme. aby milostivy nemusel obalovať ale pri bare stáť a fajčiť aby to všetci hostia vidli jak sa tam on nudí. a vraj po 20:00 máme len guláš. guláš sa navaril vo velkom kotli raz za mesiac a ked prišla objednávka tak tá kuchárka tá inžinierka vybrala malú mištičku a rozmrazila na mikrovlnke a šmarila na tanier tak to mala prikázané, on nerobil nič. len sa pri bare rehotal fajčil a provokačne v uniforme postával a čašnik musel novo prídenému zákazníkovipovedať, že už nemáme okrem guláša nič. Nakoniec vyšmarili čašnika, vyhodili ho z roboty, lebo kuchár si to tak želal totiž ten najviac zarábal. Vyhodili aj tú lesbičku, lebo sa nepozerala na toho kuchára takým ksichtom ako na alfa samca ona to tak pre oriantaciu ani nevedela a tá inžinierka celé dni preplakala naizbe cítila že bude vyhodená aj ona už jej to dochádzalo. lebo milostivý šefkuchar povedal svojej žene a jej mame že podnik ide do krachu lebo zamestnanci tam byvaju spavaju a žerú a že sú sprostí a nič nevedia a treba ich poslať kade ľahšie. takto postupne privádza namyslenec egoista alfasamec firmu do krachu ti traja si najdu robotu aj inde ale dve ženy sú tam a slepe že nevidia čo s ich podnikom spravil.
o čom pointa? láska neni otom že ľúbi seba ale o tom že teba a o kompromisoch a dodržanych sľuboch. alebo? vlastne lepšie je najsť si muža s nižším sebavedomím a takého skromnejšieho ktorý možnože sa tomu tvojmu terajšiemu krásou nevyrovná a bude len priemer na výzor a možnože bez vysokej školy ale pracovitý snaživý a bude ti komplimenty skladať a peknými slovkami na teba pôjde a nie ťa odstrkovať na vedľajšiu koľaj. Ty nežiarli na tie ženy. On nedokaže ľubiť nikoho len seba tak by som to ja videla. Svoje telo ľúbi ale pokoj nenájde len stále väčší a väčšínervák bude z neho. šťastie nájdeme v pomáhaní iným a nie v sebectve že koľko ľudí opačného pohlavia sa na nás pozerá ked sme mladí a kolko ked sme si dali v 60tke prefarbit vlasy a vyhladiť vrásky a implantáty do svalov naložiť a viagru na kilá brať aby sme boli alfasamci ešte aj v truhle po smrti:) kto ľúbi ten neponižuje a neopovrhuje a nepodvadza a stoji pri tebe v dobrom aj v zlom. anie len pri sebe

lexxjones

lexx87jones (AT) outloo k.com

Zdravím vás, jmenuji se Lexx Jones já jsem UNITED STATE armádní důstojník, doufám, že tento email tě najde dobře a zdravě a doufám, že můžeme navázat vztah, protože jsme zde setkávají poprvé, i prošly profil, který mluví dobře, že jste na tomto místě a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil a rozhodl pro komunikaci s vámi. Je mým přáním, aby tě znám, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě skrz můj soukromý e-mailové schránky (lexx87jones@outlook.com), takže jsme nemůže vědět sami lépe. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem. Díky a doufat, že slyším od vás nejdřív. lexx87jones@outlook.com
Hodně lásky

qweqweqwe

je to tvoj prvy vztah a velmi mi pripominas mna pred par rokmi. ako cez kopirak tie myslienky - ked on sa tak snazi, nikto iny by ma nelubil viac ako on. vies, cim to je? je to jediny chlap, s ktorym si doteraz mala vztah. samozrejme, ze si nevies predstavit, ze by ta mohol milovat (aj) ktosi iny. pre mna to tiez bolo nepredstavitelne, ved on je moj partner a ja jeho partnerka. lenze vobec nevies, ci ta nemoze milovat niekto iny. aj ja som si to myslela. pravdou ale je, ze ked taku zumpu, s akou teraz zijes, opustis, az potom dostanes sancu spoznat ozajstnu lasku. oni si nas drzia v zajati s tym, ze nam vytvaraju iluzie, ktorymi sa snazia kontrolovat nas zivot a myslenie. tak mu to nedovol a oslobod sa. ja az teraz viem, aka moze byt laska ozajstna. a zda sa mi az neuveritelne ze boli casy, ked som za lasku povazovala tu manipulaciu. bolo to ubohe, tak, ako je ubohe co robi ten tvoj curino tebe.

nota

Ruky prec od takeho cloveka , je to narusena osobnost , postupom casu sa jeho agresivita bude stupnovat , stale ta bude podvadzat ci uz virtualne alebo naozaj.
Mas cely zivot pred sebou , doteraz si bola len dieta , poobzeraj sa v novwj skole vokol seba kolko je inych chalanov .
Obmedz s tym clovekom vsetky kontakty , pocase to preboli a ty sa s odstupom casu budes na to divat inymi ocami a budes banovat cas ktory si mu venovala , ked si sa rafsej mohla bezstarostne uzivat chvile dospievania s kamoskami , ktore patria veku od 15 -20a nie sa nervacit s chorou zakomplexovanou osobnostou