Borelioza - hranicna hodnota

Príspevok v téme: Borelioza - hranicna hodnota
ameris

Ahojte, na prelome maja - juna som si nasla kliesta, ten cerveny kruh, ktory by znamenal boreliozu, som nemala...lenze asi po mesiaci som zacala na sebe sledovat zvysenu teplotu (vzdy 37,2) a tiez ma bolievali male klby na prstoch, sankovy sval ma zacal boliet, resp. zacala som mat problem so zuvanim, ako keby bol sval pretazeny, takisto svaly na rukach sa mi rychlo unavili - ked som vesala pradlo alebo stacilo, ze som drzala telefon dlhsie pri uchu, zacal ma sval boliet - ako by bol unaveny...na prelome augusta - septembra mi dal infektolog antibiotika, lebo mi bola zistena hranicna hodnota boreliozy (0,312), ani nevedel, ci mi ich vobec ma dat, ale ked som mu povedala o bolestiach klbov, tak mi ich predsa len dal...odvtedy uz nemavam zvysenu teplotu, ani male klby na prstoch ma uz nebolia, ale sankovy sval stale boli a stale sa svaly na rukach rychlo unavia...mam to pripisovat borelize a este to dako riesit?

hehe1

boreliozou sa skutocne zaobera len dr. durovska na slovensku, je v bratislave, lieci kombinaciou antibiotik, pretoze nasi infektologovia to liecia 3 tyzdne maximalne a to je zalostne malo... vsetko sa to ale plati, kedze poistovna to nepreplaca, ale radim ti, chod radsej tam, lebo mozes zle dopadnut... drzim palce...

ameris

Super, dakujem ti za nazor, ty chodievas na preliecovanie, resp. brala si opakovane antibiotika? Mam v plane ist este za infektologom, aj ked neviem, ci bude ochotny nieco somnou este robit - teda on to ukoncil tym, ze antibiotika som dobrala a vec je vybavena, nedal mi ani skontrolovat krv ani nic take :/

NickyTricky

Ahoj,
ja trpím boreliózou už viac ako 8 rokov a mám rovnaké problémy stále, napr. nedokážem ruky držať vo vzduchu. Určite by som tvoje problémy pripisovala borelióze, takže sa určite nedaj a dožaduj sa aj u lekára opätovného testovania aj po preliečení.