Prečo taká som?

Príspevok v téme: Prečo taká som?
Severka

Prečo taká som? Prečo nepremýšľam a prchko do všetkého idem a potom narobím veľmi veľa problémov? Prečo sa viac riadim emóciami než rozumom? Prečo používam viac srdce a prchkosť než rozum?
A uvedomím si svoje chyby až potom keď sa nakopia problémy.

Čo sa to som ňou vlastne deje? Nie som zodpovedná? Ja chcem byť iná ale dá sa to? Vždy keď s niečo naskytne tak idem do toho bez premýšľania a následkov. Neuvedomujem si to.

Čo mám robiť? Prečo sa bojím problémov a následkov? Prečo sa bojím zodpovednosti a rozhodovania? Len viem jedine to keď preberiem za niečo zodpovednosť tak s toho vytvorím taký veľký problém, že to ťažko znášam a lomcujú som ňou len emócie. Je mi nanič s toho.

odhalene

fifolina=angel demon je to jasné jak facka... tie bodky ....medzi ...slovami...naznacuju....ze.....to.......je.......angelica demonica! Odhalene

fifolina

som taka ista . a presne mam take stavy ako ty , obdivujem ludi co vsetklo riesia ,takzvane bez citu a emocii .. ...... neviem odkial to maju ,ale myslim ,ze to tkvie v tom ,ako sme boli vychovavani ....... inak nechapem ,ako niektori ludia su aki su a ini su udlisni .. ja tiez vsetko riesim tak ako citim , a vzdy je to len zle ....... aj ked vsade citam take sracky typu ....... riadte sa svojim srdcom to radi najlepsie ----- aj vcera som citala taky clanok --- ze ,sme kazdi jedinecni ,a nemame sa za seba hanbit , a mame sa riadit srdcom a ze ked sa riadime srdcom ,robime tie spravne veci ! taky PRD .. vsetko co som kedy urobila ,ako som citila ,vzdy len ZLE ! sami problem... nechapem ani ja veru :) zato ludom bez citu vychadza asi vsetko :) amen